Професионално почистване на офиси – кога, как и защо

Службата е онова място, на което прекарваме по-голямата част от живота си. Дори в дома си не стоим толкова много, както в офиса, като това ни навява на мисълта, че грижата за чистотата на работното място трябва да бъде същата, както тази за жилището.

 Много от Вас ще кажат, че никой няма времето да се фокусира върху почистващи дейности, предвид динамиката на деня и купищата служебни ангажименти, които всички ние имаме на главата си. Забърсването на праха или измиването на пода е последното нещо, за което бихме могли да се сетим, когато сме на работа, а умът ни кипи от задачи!

Има хора за всичко

Професионално почистване на офиси от Клийн Хелп София.
офис

Спокойно можете да наемете фирма за почистване на офиси София, която изцяло да Ви замести в това трудоемко начинание. По този начин ще облекчите не само работния процес, ами и ще допринесете за личностната си мотивация, също както и тази на колегите Ви. Когато около нас цари красота и висока хигиена, нищо няма да е в състояние да сломи желанието ни да се раздадем на 100% в професионален план, а това неминуемо ще доведе след себе повече дивиденти за нас самите и работодателя ни.

Професионалната фирма за почистване на офиси би могла да извърши за Вас най-различни по вид хигиенни процедури:

 • Почистване на тоалетни;
 • Почистване на съблекални;
 • Почистване на кухненски бокс;
 • Дезинфекция на пода;
 • Премахване на прах и мръсотия от врати, рафтове, огледала;
 • Почистване на техника и вентилация;
 • Изхвърляне на отпадъци;
 • Други услуги по желание на клиента.

С две думи, това Ви е напълно достатъчно, за да се фокусирате само и единствено върху работата си. Осигуряването на нужната чистота в офиса е вече отговорност на професионалистите, така че вече не е нужно да ангажирате служителите си в подобна кауза. Нека те мислят само за възложените им задачи, а постигането на висока хигиена оставете в ръцете на вещите лица!

Видове офис почистване

Конферентна Зала, Маса, Офис, Бизнес, Интериор, Столове
конферентна зала

Когато се касае за професионално офис почистване, е добре да имате предвид, че този вид процедура се дели на два основни подвида:

 1. Абонаментно офис почистване;
 2. Еднократно офис почистване.

И двата варианта са изключително ефективни, но все пак трябва да изберете на кой от тях да заложите. Ако искате регулярно освежаване на офиса, което напълно ще елиминира ангажимента Ви към поддържането на чистотата, то тогава заложете на него. Но ако не смятате, че работното място трябва да бъде обект на толкова чести почистващи процедура, то в този случай за Вас е удачно еднократното офис почистване. То от своя страна включва:

 • Пране на мека мебел и подови настилки;
 • Измиване и дезинфекция на различни по вид повърхности;
 • Премахване на упорити замърсявания;
 • Почистване на тавани и стени;
 • Измиване на площадки и тераси;
 • Почистване на дограма.

Еднократното офис почистване е фокусирано върху по-трудните за почистване елементи, които също така трудно могат да бъдат и достигнати. При абонаментното офис почистване е насочено към рутинните процедури, които не отнемат толкова време, но са също толкова важни, за да бъде атмосферата в офиса приятна и комфортна.

Струва ли си инвестиция

Калкулатор, Изчисление, Застраховка, Финанси
инвестиране

Съвсем в реда на нещата е всеки мениджър да се стреми към това да спести средства от различни по вид разходи. Предвид трудните времена, в които живеем, всеки един харч се явява „екстра“, която не винаги можем да си позволим. Но когато заговорим за чистата у дома или на работното място, в това компромиси не бива да се правят. Осигурете я на нужното ниво и бъдете сигурни, че старанията Ви няма да останат невъзнаградени. Не само екипът Ви, ами и всеки един Ваш служител ще изпитва голямо удоволствие да прекарва време във фирмата, което само по себе си си е достатъчно сериозен повод да заложите на професионалните почистващи услуги и по-специално на „Клийн Хелп“!