Кои са важните критерии когато избираме трапезна маса

маса

Облика на всяко жилище е повлиян от вкуса на неговите собственици. Мебелите и техните комбинации говорят за това кое хората смятат за практично и красиво. Щом обаче настъпи моментът да купувате трапезна маса е редно да спазите някой основни критерии, за да останете доволни от покупката си. Функционални трапезни маси размери ще намерите във Venus.bg, онлайн магазин в който разнообразието е наистина голямо. В следващите редове ще ви дадем няколко съвета за това как да подходите при избора на една толкова важна за семейството мебел.

Как да преценим размера на  масата за хранене

Винаги щом се купуват мебели едно от първите неща, които трябва да ни вълнува са размерите. Както тези на самия артикул, така и на помещението. За да прецените правилно трябва да знаете колко души ежедневно ще използват трапезния елемент и така за всеки трябва да има около 60 см ширина, за да се чувства максимално удобно. По средата на плота също трябва да има достатъчно пространство, за да се поставят различни подноси и блюда. Производителите обаче са помислили за хората които нямат достатъчно големи жилища и мястото не им достига. В тези случаи може да купите разтегателен модел трапезна маса при който увеличавате размера на плота благодарение на механизъм. Това е прекрасна функция, която спокойно може да използвате когато имате гости и трябва да ги настаните удобно. Препоръчваме ви правоъгълните трапезни маси като може би най-удобните. Не пропускайте да предвидите и това, че столовете трябва да се прибират спокойно под самата мебел, а щом се използват около масата трябва да има достатъчно пространство за преминаване.

Поръчайте класическа продълговата маса

Този вид модели за трапезария са действително удобни и сами ще се уверите в това когато инсталирате артикула в дома си. Могат да бъдат намерени различни размери както и разтегателни модели удобни за всяко помещение. Venus.bg ви представя следния модел. Кухненски модел Нора – разтегателна:

разтегателна маса
  • Разтегателна трапезна мебел „Нора“ изработена от буков масив и плот от фурнирован ПДЧ материал;
  • Имате избор на размер и цвят, чрез който да съчетаете артикула с вашия дом;
  • Класическа визия подходяща за всеки дом.

В подобен модел ще откриете така търсената функционалност и удобство по време на хранене. Качествената изработка от здрави материали допълва артикула и го прави перфектна възможност за интериора на жилището. В интернет магазина ви очакват още много модели, които са в различна форма и размер. Така ще намерите наистина бързо практичен дизайн, който лесно ще съчетаете с мебелите които вече притежавате.