Как лесно и бързо да променим обстановката в спалнята?

спалня

Ако искате да обитавате едно по-функционално и стилно жилище, трябва да откриете подходящите мебели. Специално в зоната където спите и си почивате не се правят толкова често промени и затова ви предлагаме да ѝ отделите повече внимание. Мебели ВЕНУС препоръчват спалните комплекти, които са изключително практични и красиви като дизайни. Подобна инвестиция ви гарантира, че ще имате всичко необходимо за вашия комфорт в помещението, защото те са съчетани професионално от производителя.

Защо да поръчаме спален комплект с модерен дизайн?

Дълго ще ползвате мебелите, които сте избрали за спалнята, затова трябва да сте внимателни когато ги подбирате. Спалните комплекти съдържат различни по размери легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Това, че елементите са изработени в една продуктова серия ги прави идентични като дизайн и разположени заедно изглеждат красиво и елегантно. Вашата задача значително се улеснява, защото няма нужда да съчетавате модулите и ще можете по-бързо да определите подходящия размер и дизайн които ви харесват.

Модерните спални комплекти днес се отличават с наличието на различни удобства. Бихме споменали гардеробите с плъзгащи врати, които със своя съвременен вид правят стаята да изглежда по-просторна и ви спестяват място. Леглата, които имат повдигащ амортисьор ви предоставят голяма ракла в основата си за съхранение на багаж. Обстановката ще стане още по-красива и уютна, ако изберете спален комплект с включено LED осветление. Възможности, които ви дават това обзавеждане са наистина разнообразни и ще изградите лесно и бързо интериора, за който сте си мечтали. От Венус ви препоръчват един модерен вариант – Спален комплект Класик К961 – 160/200 см, Дъб суров / Бяло гладко:

мебели за спалня
  • „Класик К961“ е модулна конфигурация за обзавеждане на спалня;
  • обзавеждането включва спално легло с тапицирана табла и амортисьорен повдигащ механизъм, разкриващ подматрачно пространство за съхранение;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • комплектът притежава и гардероб с две плъзгащи врати, лост и рафтове;
  • скрин с пет вратички и чекмедже;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете  К105 Дъб суров и Бяло гладко.

Качествено обзавеждане, което ще ви осигури достатъчно удобства в стаята за сън.

Откъде да купим модерни мебели?

Ако искате хубави и качествени мебели ви предлагаме да ги поръчате онлайн от специализиран сайт. Така ще имате много по-голямо разнообразие от хубави модели. В интернет, търговците ви предлагат обзавеждане с перфектно качество на достъпна цена. Има и различни промоции, чрез които ще направите още по-добра сделка.