Два вида гардероби избирани най-често от клиентите

Гардероб с две плъзгащи врати

За да можеш да организираш домашния текстил, дрехи, аксесоари и обувки това, от което се нуждаеш е именно добър гардероб. Мебели АРЕНА днес ще ни представят интересни варианти, които биха помогнали на онези от вас, които търсят качествен продукт да се сдобият с желаното решение. Интериорът на всеки дом представлява компилация от различни възможности за позициониране, разпределение. Така, че това обяснява многообразието от възможности и модели, с които всеки би могъл да се сдобие. Интересът към определени гардероби е обясним предвид тяхната адаптивност и отлични качества за лесно приспособяване в съответното пространство.

Двукрилни с плъзгащи се врати

Що се отнася до това защо именно този тип е предпочитан можем да споделим, че се касае са супер практични продукти, които пасват във всякакъв тип спални пространства. Има си минимални стандарти при строителството на сгради и наистина все повече са онези мебелни компании, които създават обзавеждане, което е приспособимо и приложимо именно в такива помещения.

Гардеробите с две крила и механизъм за плъзгащо се затваряне доказват, че дори една толкова голяма мебел би могла да се отличи с невероятните си качества като:

  • Елегантна визия;
  • Лесно адаптиране в малки и големи помещения;
  • Удобно отваряне на вратите без шум и скърцане на панти;
  • Перфектно вътрешно разпределение за можете да подредите вещите си така, че винаги да ги намирате.

Особеното при двукрилните с плъзгащи врати е това, че са традиционни за комплектите спално обзавеждане. Практичен вариант са за обзавеждане на тийнейджърски стаи, хотелски и гостни помещения.

Трикрилни с надстройка

гардероб

По-голямото помещение както и повечето хора, чиито вещи следва да намерят своето място налага да изберете и по-голям гардероб. Друг с висок ръст на продажбите модел, представен от каталога на Мебели АРЕНА е варианта с три крила и опция за избиране на надстройка.

Колекцията с нови модели разполага с такива, които са изключително атрактивни по отношение на дизайн и са изключително удобни като площ, която представят като вместимост. Оптимизирането на домашния текстил и онези сезонни облекла, които е добре да бъдат съхранявани на сигурно място пък могат спокойно да бъдат прибрани в надстройката, която лесно се монтира на тавана на трикрилния гардероб.

Инвестицията в такава мебел определено се счита за супер ефективна, тъй като изделието е:

  • Функционално;
  • Приложимо в помещения с по-голяма квадратура;
  • Представя се във вариант със стандартно отваряне на вратите или чрез плъзгащ се механизъм;
  • Цената е доста разумна и поносима;
  • Вътрешното разпределение може да бъде разпределено по ваш вкус.

Инвестирайте в онзи вид гардероб, който ви допада и с чиято помощ ще подобрите организацията на облекла и вещи в дома.