Защо е важно моделът на новия диван да бъде функционален

ъглов диван

В забързаното ежедневие щом настъпи времето да направим интериорна промяна на дневната се изисква да вложим доста креативност, за да обзаведем практично и удобно. По-специално внимание трябва да обърнем на меката мебел, защото тя се използва от всеки член на семейството и очакваме да бъде мека, предразполагаща към почивка и с подходящия размер. Мебели Венус е онлайн магазинът в чиито каталог ще намерим интересни и качествени предложения от различни производители. В днешната статия ще ви предложим малко повече информация за диваните, които заслужават вашето внимание.

Какви са модерните възможности на диваните за дневна

Няма да се изненадате, че днес меката мебел е много по-практична от артикулите в миналото. Дизайнерите са се постарали да измислят модели, които предлагат достатъчно широко и удобно място за сядане, красиви са като външен вид и дизайн, но също така имат и допълнителни екстри. Най-важната от тях е възможността да бъдат разтягани и превръщане в легло. Подобна функция може да бъде от полза, ако апартаментът е малък и нямате отделна спалня или ако често идват гости, които трябва да нощуват и да са настанени добре.

Под седалките е разположена широка и обемна ракла, в която да прибирате завивки, одеяла или някакви други вещи, за които не сте намерили място. В каталога на интернет магазина ще разгледате и дивани притежаващи релакс механизъм. Ще ви позволяват да отпуснете тялото си по възможно най-комфортния начин и да се насладите на истинска почивка. Магазин Венус дава следния пример. Разтегателен триместен диван Смарт Фит с клик-клак механизъм и ракла – Тюркоаз:

диван
  • диван „Смарт Фит“ е стилен и практичен избор за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • разполага с функция сън, ракла и две декоративни възглавници, които могат да се ползват за подлакътници;
  • чрез механизма клик-клак се трансформира в удобно легло за сън.

Красив и елегантен диван, който може да бъде поръчан в различни цветове, за да се впише без проблем в интериора.

Защо да изберем прав класически диван

В последно време потребителите обръщат по-голяма внимание на ъгловите модели и пренебрегват добре познатите линейни. Замислете се върху това колко са удобните и как могат да оформят лесно зоната за почивка, като бъдат инсталирани долепени до стената, за да не пречат или в центъра на помещението, за да се откроят като стилен акцент. С тях могат да бъдат правени най-различни интересни комбинации, а ако разполагате с повече пространство двуместен и триместен ще оформят холен кът.