Газови котли – рентабилно, икономично и екологично решение за дома

котел на газ

Когато домакинствата търсят максимална ефективност и икономия за отоплителния сезон то безспорно никак не са малко факторите, които е важно да се вземат предвид. За да се направи ясна равносметка на ситуация е решаващо да се вземат под внимание не малко фактори като обща квадратура на жилището, кои помещения ще подлежат на отопление, какви са възможностите за покриване на разходи и т.нат. Всичко това безспорно е свързано с разходи, които до голяма степен ни поставят в неизгодна позиция. В съвремието се предлагат никак не малко възможности т.е. на база спецификата на помещенията има варианти за ефективност, правилна инвестиция с бърза възвръщаемост. Ако провокирахме интереса и любопитството ви ето, че днес сме ви подготвили идеалния отоплителен вариант както за апартаменти така и фамилни къщи, кооперации и всякакъв тип жилищни и нежилищни сгради.

Отопление на газ – защо е толкова ефективно

У нас все повече домакинства предпочита да се газифицират като основната идея за това е да се намалят месечните разходи, които иначе се плащат за ток. Електрическата енергия става все по-скъпа, което е ясен мотив да се обърнем към други източници на енергия. А отоплението е перо, което е най-високо като разход през зимата, така че логиката е да се намери адекватен и доста по-икономичен метод за осигуряване на нужната ни топлина.

Не звучи цивилизовано да отоплявате едно помещение и да плащате никак не малки сметки за ток. Днес варианта, който се предлага е за газифицирани домакинства, които могат лесно да отопляват жилищни площи с не малка квадратура. Запознайте се с газови котли от Balkan Energy. Технологията на газовите кондензни котли доказва своята несравнима енергийна ефективност. Не само икономични, но и супер екологични са решенията, които са представени в каталога на Balkan Energy. За да не сме голословни ще представим най-важните моменти, които определено ще насочат избора ви към тези модерни варианти за отопление:

 • Кондензните газови котли има множество предимства;
 • Изключително елегантни са като дизайн;
 • Не заемат пространство;
 • Няма загуба на топлина;
 • Висок коефициент на ефективност;
 • Разходите, които генерират са изключително ниски;
 • Екологични и опазващи околната среда.

Газта е природен ресурс, който акумулира максимална енергия. Правилния газов котел определено ще понижи месечните разходи за отопление и така удовлетвореността ще бъде на максимална степен. Но какъв котел на газ да изберете? Има значение марката, модела и техническите характеристики? Разбира се, че това са детайли, които не бива да се подценяват и точно поради това днес представяме решенията за газови котли от Balkan Energy.

Доказани качествени газови котли

Balkan Energy разчита на доказани производители на газови котли. За да предостави на своите клиенти качество и дълги години удобство за отоплението на дома не е нужно да се експериментира. Сред познатите на всеки потребител марки са:

газов кондензен котел
 • BOSCH;
 • Ariston;
 • Viessmann.

Брандовете нямат нужда от представяне, а позициите им на световните пазари със сигурност дават яснота по отношение на качествените показатели на продуктите.

И при трите марки производители на кондензни газови котли се гарантира:

 • Високоефективност;
 • Иновативни технологии;
 • Модулна мощност, работеща съобразно нуждите на домакинството;
 • Осигуряване на топлина и загряване на вода за бита;
 • Модернизираните системи не се нуждаят от допълнителна инвестиция за бойлер, тъй като работят на проточен принцип и разполагат с непрекъснат цикъл за осигуряване на топла вода за домакинството;
 • Висок клас газови котли на достъпни цени.

Доказано ефективни и много по-рентабилни решения е варианта да се инвестира в газов котел. Освен, че ще забравите за високите сметки то удовлетвореността ще настъпи и когато започнете ежедневно да експлоатирате с отопление и осигуряване на топла вода тази иновативна система. Удобство и оправдана инвестиция с бърз темп на възвръщаемост – изберете си газов котел от Balkan Energy.