Каква е ролята на градинската люлка в двора или балкона

люлка

Акцент на добре организираната и обзаведена градина е избора на мебели. Столчета, масички, градински чадър са традиционните екстериорни идеи, от които щастливците, живеещи в къщи могат да се възползват. Невероятен комфорт и уют е да се осигури зона за почивка на открито и при наличие на двор с достатъчно свободно пространство то единственото, от което се нуждаете е малко креативност да са осигурите релакс зона за отдих. Освен традиционните градински мебели днес представяме продукти от каталога на Арена тук https://www.mebeliarena.bg/двор-и-градина/градински-люлки-и-хамаци. За да бъде оптимално завършена зоната за отдих и почивка това, което би я направило още по-приятна и стилна са именно градинските люлки и хамаци.

Видове хамаци и люлки

Хамаците и градинските люлки са мебели, които са подходящи за използване на открито. Те могат да бъдат позиционирани на верандата, в двора, балкона, край басейна. Изобщо всяко открито пространство е подходящо за аранжиране и усъвършенстване с такива практични и любими градински мебели.

Ратанова градинска люлка Мадрид

За да сте напълно сигурни, че ще изберете най-доброто за вашето кътче за почивка на открито това, което ще предложим днес са няколко вида градински люлки, които са доказали своите качества и особености:

  • Градинска люлка триместна

Удобна е за семейства с деца, които обичат да се люлеят и да играят в двора. Хубавото на тази люлка е това, е големите размери позволят освен да сядате и да лягате на нея;

  • Градинска люлка висяща

Това са компактни решения, които не заемат много площ, което ги прави приложими за употреба на балкони и тераси;

  • Двуместна люлка с чадър

Те са перфектни като допълващ елемент край басейна. Осигуряват не само комфорт, но също така и сянка;

  • Люлка с яйцевидна форма

Очарователни и луксозни идеи, които ще ви позволят да се насладите на топлите слънчеви дни. Само за вас, тази люлка е прекрасно място за релакс и почивка, четене на книга или пиене на разхладителна напитка.