Защо е добре да изберем нови и по-качествени мебели за жилището си

детски спален комплект

През определен период от време е препоръчително да подменяме амортизираните и остарели мебели, за да освободим място за нещо ново, модерно и доста по-качествено. Регулярно производителите представят нови колекции от артикули с обновен дизайн, различни допълнителни функционалности и качествена изработка. Онлайн магазин Мебели Венус е подготвил за вас в продуктовия си каталог разнообразни артикули в различни категории. Лесно и бързо може да промените обзавеждането на целия си апартамент, благодарение на примамливите оферти и различните интересни възможности.

Какви артикули са нужни за стилен и практичен хол

Ще обърнем повече внимание на хола тъй като в него прекарваме почти цялото си свободно време когато сме у дома. Помещението се използва от цялото семейство, а често тук се посрещат и гости. Интериорът трябва да е добре подбран както визуално така и функционално. Мебелите които го оформят са:

секция бено
  • Диван – задължително е той да бъде достатъчно голям и удобен, за да се настанят всички и да имат достатъчно пространство. В каталога на Венус ще намерите класически прави модели – двуместни, триместни или по-големи, канапета и разбира се най-предпочитаните ъглови дивани. Много от моделите са снабдени с разтегателен механизъм, за да бъдат използвани и като легло;
  • Секция – важен елемент от интериора на хола. Тази голяма и практична мебел може да изглежда доста раздвижено, тъй като съвременните модели са с по-различна конструкция. Модулните варианти също са изключително търсени, защото дават свобода в монтажа. Обикновено моделите включват достатъчно пространство за съхранение на вещи както и декоративни рафтове и витрини. Не е пропуснат и тв шкафа;
  • Холна маса – малка и декоративна тя винаги има ключова роля за естетическия завършек на обзавеждането. Красотата и дизайнът ѝ винаги привличат погледите. Холните масички също така са достатъчно практични, за да може върху тях да поставяме различни неща, дори напитки и храна, когато се налага.

Споменатите днес мебели мога да бъдат открити в каталога на интернет магазина и то в най-различни размери, дизайни и цветове. Съчетайте ги правилно, за да изглежда стаята по начин който си представяте.

Как да направим детската стая модерна с готовите комплекти

Не е трудно да зарадвате вашето малко съкровище с красиво обзаведена стая, като се възползвате от готовите комплекти. Така много бързо ще постигнете перфектен резултат, тъй като комбинациите включват всички мебели необходими на едно малко дете в неговото разнообразно ежедневие. Вещите са качествено изработени и безопасни, за да бъдете напълно спокойни. Готовите комплекти за детска включват – легло, гардероб, бюро, скрин, а често и допълнителна етажерка. Цветовете на мебелите са подходящи за малчуганите, защото повечето са ярки и весели.