Как да изберем правилния диван за хола

диван

Има стаи в дома ни, които се използват от цялото семейство и мебелите в тях трябва да бъдат подбирани по-внимателно и отговорно. Меката мебел е важна за комфорта на семейството и точно заради това, всичко свързано с нея е определящо. Предлагаме ви да изберете ъглов диван за хол от онлайн магазин Венус. Това са модели, които предлагат много удобство и различни функционалности от които ще се възползвате всеки ден.

Материалите от които е направен ъгловият диван са ключови за качеството

Понеже холът е мястото, където всички прекарват свободното си време, освен това каним там и гости здравината на избрания ъглов диван е от съществено значение. Ако обърнете внимание на характеристиките в онлайн каталога на Венус, ще ви направи впечатление, че почти всички модели са изработени с конструкция от естествена дървесина. Това е сигурен знак, че купувате наистина устойчив и здрав продукт, който няма да ви създаде никакви проблеми години наред. Съвременните материали като MDF и ПДЧ плоскости, също са доказали се във времето като устойчиви и перфектни за изработката на различни мебели. Тапицерията не е за подценяване, защото тя има пряк досег със седящите и трябва да притежава износоустойчиви характеристики, да се почиства лесно и да е приятна на допир.

Холов ъгъл

Холов ъглов диван Финикс с широка лежанка предложение на Венус:

  • Метална рамка с букови ламели, масивна дървесина и МДФ;
  • Монтажа може да бъде ляв или десен по ваш избор;
  • Дамаската също се избира от клиента;
  • Индивидуално пакетирани пружини и висококачествена „HR“ пяна на мястото за сядане;
  • Холовият ъгъл притежава допълнителни възглавници за лумбална опора.

Възможностите, които ще откриете в онлайн магазин Венус са наистина много и може да избирате между различни размери и разнообразни ценови категории. Ъгловите дивани за хол са може би най-доброто решение, което може да вземете за своя дом и семейство.