Матраци НАНИ – Защото пълноценният сън е от значение!

При избора на нов матрак понякога може да срещнете доста затруднения. Да закупиш нов матрак не е лесна задача и е объркващ процес, предвид многобройните производители и изобилието от модели, които предлагат. В магазин за матраци intershop.bg, се стремим да помогнем на клиентите ни в избора, базирайки се на личните им предпочитания за размер, твърдост, бюджет и други фактори! Днес ще насочим вниманието ви към един от водещите брандове на матраци и продукти за сън, а именно матраци НАНИ!
Матраци Нани е фирма с многогодишен опит и е една от компаниите, които предлагат висококачествени матраци и аксесоари за спалното помещение. НАНИ разполага с най-съвременната база и оборудване за производството на различните продукти за сън. Най-добрите материали и първокачествена изработка са вложени във всеки един от моделите матраци, възглавници, спални, подматрачни рамки и други аксесоари, за да осигурят релаксация и уют на своите клиенти!

  • Еднолицеви и двулицеви модели матраци


     Що се отнася до най-важния елемент от всяка една спалня – матракът, матраци НАНИ разполагат с голямо портфолио с различни модели, така че всеки ще открие матрака, пасващ на индивидуалните му предпочитания. Матраците с марка НАНИ се изработват в еднолицеви и двулицеви варианти, като сърцевината на матрака може да бъде пружинна или ядро от различни видове високоеластична пяна. Разликата между еднолицевия матрак и този, който е двулицев е в структурата. Еднолицевите матраци се произвеждат с вградена рамка, докато при двулицевите матраци трябва да бъде отделно закупена подматрачна рамка.


     Матраци НАНИ влагат различни видове първокачествена пяна, а пружинните им системи са най-добрите! Матраците с пружини, които бранда предлага, са модели изградени от бонел или покет пружини. Двулицев матрак Биская и еднолицев матрак Каспия Нормал са матраци с ядро от бонел пружини и характерната за матраци НАНИ – KOVAFOAM пяна, която е допълнителен пласт от пенополиуретан с изключително висока степен на еластичност. Варианти с покет пружини са: еднолицев матрак Каспия Мемори Покет, еднолицев матрак Каспия Pocket Spring, двулицев матрак Лагуна Покет – 7 зони на комфорт, матрак Аруба и Аруба Мемори New. 


     Матраци НАНИ е лидер по отношение на видовете различни по структура и еластичност пяни, на които залага при непружинните модели. Ядрата на матраците без пружини съчетават в себе си многобройни тънки пластове от пяна, които придават на тялото стабилна опора и пълен комфорт без значение от позицията на сън. Модели без пружини са: еднолицев матрак Каспия Полифлекс, еднолицев матрак Понто и Понто Мемори, двулицев матрак Сирена Фреш и Сирена Мемори, матрак Лаго, двулицевите Бахама Мемори, матрак Хавай, матрак Егея, матрак Модена, матрак Тирена и Сирена Ултрафлекс.


     Към който и модел матрак да се насочите с марката НАНИ, ползите от него ще забележите още след първата вечер!