Коя мебел неизменно се свързва с интериора на коридора?

шкаф за обувки

Обзавеждането в един апартамент отразява вкуса и разбиранията за стил на неговите собственици. Има хора, които харесват изчистени и семпли мебели, снабдени с различни функционалности, а други залагат на декоративната страна на нещата и държат на оригиналната визия. Каквото и да предпочитате, със сигурност искате входното антре в дома ви да бъде чисто и подредено. Това ще стане, ако изберете качествени и нови мебели от https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Всички налични модели се отличават с практичност и перфектна изработка.

Как да направим входното пространство удобно и красиво?

Все по-често хората избират да обърнат специално внимание на коридора. Той е важна част от цялостния интериор на апартамента и дори създава първоначално настроение, щом се приберете. Мебелите, които поставят тук трябва да са обмислени добре, защото не разполагате с много пространство. Съвременните шкафове за обувки предлагат различни удобства, свързани с начин на по който съхранявате модните аксесоари. Съществуват модели с ветрилообразно отваряне и механизми, които ви позволяват да подредите повече артикули.

Други са високи и тесни, за да оползотворяват пространството на височина. Едни от предпочитаните шкафове за обувки са моделите с място за сядане, оборудвани с меки и комфортни възглавници в горната си част. Подобна функционалност винаги е полезна, защото ще спестите средства и място. Не е нужно да купувате диван след като модерният шкаф за обувки ви предлага зона, върху която да се настаните. Мебелите се отличават със своята здравина и красив дизайн, защото са направени от модерни материали MDF и ПДЧ. От Venus.bg ви предлагат подробности за следния модел. Шкаф за обувки HM2208.02 – Сонома:

шкаф
  • мебел за коридор HM2208.02 е с две вратички;
  • разполага с удобни два рафта вътре;
  • има отвори за вентилация;
  • изработен от висококачествено ПДЧ.

Красив и модерен шкаф за обувки с декоративни вратички, които са не просто елегантни, а и функционални, понеже имат отвори, чрез които вътрешността се вентилира много добре.

Как да разпределим правилно мебелите в пространството на антрето?

За да се чувствате удобно, когато се приберете всички вещи, които използвате и съхранявате, трябва да бъдат прибрани на съответните места. Ето защо мебелите в коридора е важно да са добре организирани и всичко да ви бъде под ръка. Шкафът за обувки е добре да поставите в близост до вратата, където по-бързо ще приберете маратонките си, без да влизате навътре с тях и да вкарвате прах от улицата.

Тук е мястото и за портмантото, в което разполагате връхните си дрехи. Ако сте взели мебел на която да сядате тя също може да бъде в тази част от коридора. По навътре спокойно бихте разположили подходящ гардероб или друга вещ по ваше желание.