Какво трябва да знаем когато търсим модерен офис стол

офис стол

Щом ни се прииска да подменим стария си и вече амортизиран офис стол, е хубаво да разгледаме всички модели и да разберем повече подробности за новите тенденции в офис оборудването. За всеки, който работи на компютър е важно да бъде добре настанен и по възможност на ергономичен модел. Модерните venus ofis stolove са доста впечатляващи, защото дизайнът им е много обновен, притежават още по-интересни механизми за регулиране на позициите, а също така са достатъчно здрави и качествени. Преди да направите покупка ви препоръчваме внимателно да обмислите въпроса и да обърнете внимание на характеристиките, които са описани подробно в каталога.

Кои са отличителните черти на офис столовете

Този вид артикули обхващат доста различни модели, но днес ще се спрем конкретно на тези, които служат на хората работещи пред компютър. Те представляват стабилна конструкция с комфортни – облегалка, подлакътници, седалка и колелца. Всяка отделна част която съставлява офис стола е от значение, защото може да бъде регулирана в зависимост от предпочитанията на седящия. Най-добрите модели замръзват в позиция и така веднъж след като настроите параметрите те ще бъдат винаги в готовност в зависимост от вашите изисквания. Venus.bg препоръчва един от моделите в каталога си. Президентски стол Carmen 7535 с подлакътници (дамаска, мрежа) – Розово/Черен:

президентски стол
  • „Carmen 7535“ е президентски стол с изчистена визия и модерен дизайн;
  • Подходящ за обзавеждането на вашата фирма или съвременен дом;
  • Моделът разполага с подлакътници, функция за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм.

Висококачествен продукт изработен детайлно. Той със сигурност ще ви помогне да се чувствате много добре през целия ден и да забравите за честите схващания в гърба.

Защо и посетителските столове са от значение за фирмата

Ако ви предстои оборудване на офиса не пропускайте и посетителските офис столове, които имат ключова роля за вашия имидж пред другите. Те за разлика от работните не трябва да притежават някакъв вид механизми, а просто е нужно да са стилни на външен вид и достатъчно здрави. На тях ще сядат различни хора и точно затова е добре да търсите модел със стабилна конструкция. Посетителските артикули могат да бъдат скъпи и дизайнерски подходящи за по-луксозна офис среда или семпли, но достатъчно разнообразни, за да направят всяко помещение функционално. От тях също трябва да вземете повече бройки което ще бъде гаранция, че колкото и хора да дойдат ще може да ги настаните подобаващо. Търсете модели, които са тапицирани с качествена дамаска. Тя трябва да се почиства лесно, да не задържа петна и да е достатъчно износоустойчива.