Кое налага наемането на сервиз за гуми, който ще ви посети на избрано от вас място

монтаж на гуми

Където и да ви споходи необходимостта от подмяна на гума или ремонт на джанта то това е неприятно за всеки един шофьор, независимо от неговия стаж зад волана. Най-засегнати от невъзможност да се справят са дамите, за които основната грижа за превозното средство се свежда до това да посетят бензиностанция за напълване на резервоара. Спукана гума обаче е истински проблем за жените, за които е непонятно как се сменя дефектната гума с резервна. Нужно ли е в случая да използвате услугите на пътна помощ? Всъщност това е вариант, но реално това, което ще постигнете е да бъде транспортирана колата ви до сервиз за гуми. А всъщност има много по-ефективен и евтин вариант като смяна на гуми на място. Става въпрос за така наречените мобилни сервизи, които а в готовност да се озоват на адреса, на който возилото е аварирало и без да се налага каквото и да било преместване на място гумата ще бъде ремонтирана и отново поставена за да продължите по пътя си.

Преимуществата на ползването на услуги от мобилни сервизи за гуми

Това е един много добър стратегически ход, който представят на вниманието ни сервизите за гуми. Тъй като все по-нови автомобили, които се появяват на пазара реално нямат резервни гуми, а се предлагат с флакон за ремонт то ето ви основателна причина ако сте изправени пред подобно преживяване да се възползвате от идеята за мобилен монтаж и ремонт на гуми на място.

 Гуми

Чудите се кой е пък е този шофьор, който няма да може да се справи с една спукана гума? Всъщност практиката показва, че ситуациите, в които човек може да изпадне наистина са разнообразни и това, че е склонен да наеме такива услуги са повече от основателни. Представяме ви следния сценарий: имате среща с потенциален бъдещ партньор, от който очаквате не малко дивиденти за вашата компания. Но поради лоши пътни условия пукате гума на няколко километра от мястото на срещата. Няма как да зарежете колата си на пътното платно и да тръгнете пеш, поради липсата на таксита или градски транспорт в района. Но пък имате възможността да позвъните на мобилен сервиз за смяна и ремонт на гуми на място, което ще ви спести не само редица главоболия, но и неприятности.

Предимствата:

  • Няма нужда дори и да можете да ремонтирате сами гумите да го правите. Все пак се предполага, че сте официално облечени в дрес код подходящ за бизнес среща;
  • Едно телефонно позвъняване ви дели от комфорта да продължите по пътя си с изправни гуми;
  • Можете на място да изберете дали гумата да бъде сменена с нова или да бъде поправена;
  • Цената, която ще платите е напълно оправдана съобразно вида и експедитивността на предоставената услуга.

Не е нужно да гледате скептично на този вид дейности, които сервизите за гуми предоставят. Те са предназначени за улеснение и удобство на клиентите, които наистина могат да се справят с възникналата неприятна ситуация. Освен при екстремно и непланирано поправяне на гуми сервизите за смяна на място предоставят на клиентите си още:

  • Ремонт на джанти на място;
  • Подмяна на сезонни гуми на адрес, удобен за клиента;
  • Покупка на нови гуми съобразно нуждите на превозното средство;
  • Ремонт на гуми за леки, тежкотоварни автомобили или мотоциклети.

Смисъла от използването на такива услуги е наистина невероятно удобство за онези от вас, които са непрекъснато в движение и ежедневно разчитат на автомобила си за да работят. Всяка една повреда или авария са нежелани, но е решаващо да сте запознати с идеите и възможностите, които ви предоставят сервизите за мобилен ремонт на място. Известни още като мобилни гумаджийници или подвижни сервизи за гуми такъв вид ремонти се превръщат в необходимост, на която можете да разчитате независимо от времето и местоположението ви.