Защо не бива да се подценява обзавеждането на входното антре

портманто

Признаваме си, че сме склонни да инвестираме луди пари в нови мебели за спалня и всекидневна, но пък що се отнася до коридора сякаш сме малко безотговорни. А предвид това, че се определя като визитната картичка на нашия дом то определено това, което е важно да подчертаем в случая е това, че е от съществено значение как ще се справим с това сериозно начинание. Представяме на вниманието ви колекция от идеи, с които не само ще постигнете много добри резултати, но наистина ще успеете да въдворите ред и организация още от входа на своя дом. вижте какво ви очаква на https://mebelilenistyle.com/антрета и преценете до колко тези продукти биха се допринесли за удобството ви.

Видове мебели за антре

За да може да се направи реална равносметка за това, което наистина ви предстои да свършите при оптимизиране и организиране на пространството е добре да имате предвид, че пазара предоставя разнообразни възможности. Ще ви срещнем с основните от колекцията за антре като целта е да се направи реална равносметка за това кое би било оптимално ефективно спрямо вашите персонални виждани и потребности.

И независимо от това, че става въпрос за пространство, което не се отличава с впечатляваща архитектура и квадратура то има какво да ви вдъхнови от колекцията за обзавеждане на антрета. Едни от интересните идеи, на които можете да разчитате са:

антре
  • Готови портманта

Няма съмнение, че тук особено привлекателна за клиентите е цената. Освен това възможността да бъде направено обзавеждане изцяло и без кой знае какви усилия напълно си струва. Стандартните модели са изключително популярни, тъй като разполагат с всичко нужно за коридора и разбира се, са сред най-адаптивните интериорни решения за малки и средни коридорни пространства;

  • Модулна система

И тук модулите си имат своите преимущества. Отново се говори за портманто, но състоящо се от различни модулни елементи. Идеята е да можете да конфигурирате облика на антрето така, че да ви  удобно и функционално;

  • Шкафове за обувки

Това е един от елегантните елементи, на които разчитаме за да въведем ред в антрето. Дори да няма други мебели като гардероби или пък свободно стоящи закачалки то е немислимо да бъде обзаведен коридор без да бъде използван шкаф, скрин или етажерка за обувки.

Три типа мебели, с които много лесно се въвежда пространството в експлоатация. Разбира се всеки клиент сам прави преценка на кои от тях да заложи предвид особеностите на помещението.

Дизайн, размери и функционалност

След като имате вече някаква яснота по отношение на елементите, които имате намерение да позиционирате в коридора си то идва момента, който се отнася до трите фокусни точки. Именно защото се нуждаем от удобство още с отварянето на входната врата на имота си искаме да постигнем оптимален ефект и резултат спрямо облика и стайлинга на антрето.

За да бъде елегантно и гостоприемно е препоръчително да се изберат такива елементи, които:

  • Адаптират се в пространството така, че да оставят и достатъчно площ за преминаване;
  • Изработени са от здрави и устойчиви материали, които могат да издържат на ежедневно натоварване;
  • Изключително елегантни са и стилово следват концепцията в станалата част на интериора;
  • Практични са и са лесни за използване дори от малки деца;
  • Функционални са и могат да ни служат за подреждане на всякакъв вид вещи – обувки, връхни дрехи, аксесоари и други.

Зоната в коридора е преходна, но това не означава, че трябва да я пренебрегнем като организиране и обзавеждане. Правилния подбор на мебели ще ни позволи да се чувстваме приятно и удобно, а освен това ще ни гарантира максимално пространство за да можем да приберем всички онези неща, които сме използвали навън.