Лесно ли е да изберем практично обзавеждане за спалнята?

обзавеждане за спалня

След като сте ползвали мебелите в спалнята определен период и ви се иска нещо по-различно, е добре да потърсите модерно и качествено обзавеждане. Едно добро решение е съвременният спален комплект Мебели ВЕНУС. С негова помощ много по-бързо и лесно ще промените интериора и той ще бъде като излязъл от списание. Мебелите, които са включени се изработват в идентична продуктова серия, за да си подхождат напълно. Хората споделят, че им е най-трудно да съчетая отделните елементи, а в случая ги получават в перфектна хармония. Ако решите да пазарувате по интернет ще се възползвате и от редовните намаления.

Как да изберем точните мебели за спалнята?

Няма да се затрудните в подбора на обзавеждане, ако следвате определени правила. Препоръчваме винаги да се ръководите от размера и квадратурата на помещението. Спалните комплекти се предлагат в най-различни конфигурации и размери. Това дава шанс на клиента да синхронизира избрания модел със свободното пространство у дома. Изберете конкретни позиции за мебелите и определете кои артикули ще са най-подходящи.

Важно е спалният комплект да ви харесва и визуално, за да ви бъде приятно да прекарвате време в помещението. Изберете дизайн, който ви харесва и подхожда на цялостния интериор на апартамента. Мебелите могат да бъдат съвременни или класически в най-различни цветове. Съветваме ви да инвестирате в изделия, които имат и допълнителни екстри като плавно отваряне, затваряне на чекмеджета и шкафове, повдигащ амортисьор на леглото. От магазин Венус предлагат следната възможност – Спален комплект Million – 160/200 см, МДФ Troyan Pa / МДФ бяло гланц / Сатен:

мебели за спалня
  • спален комплект „Milion“ е съставен от: легло с амортисьорен повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • гардероб с четири врати, чекмеджета, лостове и рафтове;
  • две нощни шкафчета с чекмеджета;
  • скрин с три чекмеджета и две врати;
  • спалният комплект е снабден и с механизъм за плавно затваряне на вратите;
  • за изработката на модела са използвани МДФ 18 и ПДЧ 16 мм, за максимална здравина и стабилност.

Удобен и практичен спален комплект, който ще ви създаде истински комфорт докато си почивате.

Какви допълнителни екстри ни осигурява обзавеждането?

Тъй като това е дългосрочна инвестиция ви съветваме да вземете най-модерното и функционално обзавеждане. Много популярен е повдигащият механизъм на матрака, благодарение на което ще използвате раклата отдолу за съхранение на багаж. Вече шкафовете и чекмеджетата се отварят и затварят безшумно и плавно. Така ще си създадете релаксираща атмосфера докато си почивате.