Няколко лесни стъпки за пълна промяна във вашия дом

промяна-дом

Заслужавате най-доброто, а за да се чувствате способни да го постигнете, е важно да живеете в красив, модерен и добре поддържан дом

Уютното пространство във всяко едно помещение в дома е предпоставка за по-приятна почивка, повече позитивни мисли и хубаво настроение.

Ако имате всичко това, вие ще сте значително по-креативни в работата си, по-жизнерадостни и можете да реализирате своите идеи и мечти.

Всеки от нас има своето любимо кътче от дома и ако се постарае да го превърне в максимално удобно и комфортно пространство за живеене и почивка, ще може да прекарва пълноценно времето си у дома.

Ето няколко идеи за интериорен дизайн за всяка стая в апартамента, които можете да пробвате още сега:

Разширете кухнята

Кухнята е най-топлото и уютно местенце в дома. Тук запалените кулинари творят своите вкусни вълшебства и печелят овациите на своите гости и приятели. Тук баба меси най-ароматната питка, a децата правят първите си опити да готвят и да откриват какво е да си на мястото на мама.  

За да се развихрите в кухнята ви, е необходимо достатъчно пространство, както и удобни и функционални мебели.

Лесно можете да разширите малката кухничка, ако я обедините с терасата. Достатъчно е да наемете фирма кърти, чисти, извозва и да се отървете от стената, която разделя кухнята от терасата. Ако терасата е остъклена, ремонтът ще е още по-бърз и лесен. Ако все още е открита, можете да я преустроите, така че да изнесете част от мебелите на нея и да „внесете“ повече светлина и удобство в самата кухня. 

Обединете кухнята с хола

Подобно на ресторантите от нов тип, които не откъсват кухнята от основния салон, за да предоставят възможност на клиентите си да виждат процеса на готвене, можете да съберете кухнята с хола и да създадете едно общо помещение.

Така ще се радвате на едно топло и комфортно пространство, в което едновременно готвите, правите коктейли и общувате с вашите гости или семейството. Един красив бар плот може да бъде своеобразната разделителна линия между хола и кухнята.

Нов поглед към тавана

Спечелете си още пространство като ремонтирате и оползотворите таванското помещение

Стаите у дома не ви достигат? Защо не използвате и тавана?

Със сигурност в него има доста ненужни вещи и постепенно сте го превърнали в нещо като склад, но сега е моментът да се освободите от всички ненужни стари мебели, неработеща техника, отпадъци и непотребни вещи. Почистването и извозването на отпадъците и излишните вещи няма да е ваша грижа, ако потърсите услугите на професионалисти в тази област.

В резултат на това, вие ще имате възможност да преобразувате тавана, така че да го превърнете в нова и приятна стая за игри, или удобен кабинет и кът за любимите ви занимания.