Конкретни правила при избиране на обзавеждане за стаята на децата

детска стая

Много родители смятат, че когато инвестират повече средства в мебелировката на детската стая то резултата, който ще постигнат наистина е феноменален. Но дали това е така? Попитахме специалистите по обзавеждане на дома Мебели Арена как да се справим безгрешно с организирането на детския интериор. Ще се изненадате, че едни от водещите грешки, които допускат родителите са свързани с това, че те избират такива продукти, които едва ли не самите те ще използват. Пренебрегвайки нуждите на децата си обикновено се изпада в неловка ситуация и упрек, че детето не се възползва оптимално от това, което получава.

За да не допуснете грешки

Не купувайте твърде голямо легло на 7 годишно дете, защото това ще отнеме от пространството му за игри. Забравете за секцията с телевизор, той като това определено разконцентрира ученика и той губи интерес към учебния материал. Друг тип основна грешка е това, че се купуват прекалено перспективни мебели, които буквално родителите смятат, че децата ще ползват поне 15 години.

Детско обзавеждане

Спрете да търсите своята изгода от даден тип обзавеждане и се фокусирайте към това от какво именно се нуждае детето ви, а не възрастните. Избирайте колекции, които са предназначени за най-малките  зависимост от тяхната възраст обичайни занимания и интереси. Така ще провокирате самостоятелност у децата и те ще могат да развият своя потенциал.

Консултантите от магазин Арена съветват:

  • Изберете модули, които могат да се внедрят в пространството така, е да остане достатъчно свободно пространство за преминаване и игри;
  • Не подценявайте възрастта на детето, тъй като от това зависи какви мебели са му необходими;
  • Не гледайте цената, а качеството, тъй като сам така ще гарантирате пълна безопасност по време на използване на обзавеждането.

Арена държат ключа към перфектно обзаведената стая със своите иновативни решения и предложения, от които да се възползвате.