Защо едни от най-популярните оксьори предпочитат ръкавиците на Twins Special ?

ръкавици

Екипировката с марката Twins Special е сред едни от най-предпочитаните. Бранда не случайно е признат от международни организации по бокс, тъй като едни то най-популярните продукти са именно ръкавиците на Twins Special. Ако обърнете внимание на това каква е марката на екипировката на любимите ви ММА или Муай Тай бойци то няма как да не ви направи впечатление, че едни от най-ползваните ръкавици за бокс са именно тези с логото на тайландската марка. Ако трябва да изтъкнем качествата  и характеристиките на спортната екипировка и различни предпазни средства Twins Special то ще се насочени основно към реалната безопасност, която осигуряват както и невероятната дизайнерска изработка.

ръкавици за бокс

Креативност и изтънченост, лекота при движенията, ефективно натоварване и безопасност – така ползвателите на ръкавиците Twins Special описват продуктите, които ежедневно използват за тренировки и на ринга срещу своите опоненти. А самата марка не е от най-младите и дори се счита, че е една т утвърдените именно заради дългогодишния опит в производството на боксови ръкавици за различните видове силови спортове. в основата на това да се създаде един качествен и завършен дизайнерски продукт са вложените материали. Безкомпромисност на достъпна цена е мотото и фирмената политика на един от известните в световен мащаб бранд, за който не само е важно да подобри общата визия на спортистите, но и да им осигури свобода и пълна безопасност.

Ръкавиците са изключително важен атрибут, който е основен за боксьорите, независимо дали се занимават професионално или чисто аматьорски с бокс или разновидностите му. Факт е, че всъщност днес масово предложенията дори  и за спортна екипировка се предлага в онлайн пространството, но тайландския бранд не о присъстващите масово в платформите за виртуално пазаруване. Заради достъпната цена ръкавиците на Twins Special стават една от предпочитаните качествени марки, които освен това впечатляват и с иновативен моден дизайн.

Ясно е, че в различните категории се състезават бойци с отличаващи се физически данни. Това налага използването на боксови ръкавици по точен размер. Предимствата, които предлага производителя от Тайланд е да се създадат коректни и прецизни размери, които да паснат безупречно на ръцете. Боксьорите имат специални предпочитания към Twins Special, защото това са ръкавици, които изглеждат по-пухкави, но във вътрешността си предоставят изключителна стабилност на ръката.  Независимо от това какъв размер сте имайте предвид, че тази марка боксови ръкавици е създадена да защитава изцяло ръката от нараняване. А само боксьорите могат да ви кажат колко болезнено би била една травма при тренировка или в бой. Ръкавиците поддържат китката и дори щадят партньора, благодарение на висококачествените материали, които са вложени в тях.