Знаем ли основните предимства на модулните шкафове за кухня?

кухня

Може би най-важното обзавеждане в един дом е това, което използвате в кухнята. Шкафовете, трябва да бъдат практични и с красив дизайн, по възможност достатъчно модерни, защото се очаква да бъдат използвани дълго време. Виж тук кухни ирим каталог, за да направиш дома си удобен и функционален. Вече може да поръчате готови комплекти от специализираните онлайн магазини като Венус. Не пропускайте възможността да промените обстановката и да стане по-различна и оригинална с точното обзавеждане. Артикулите се изработват от здрави материали и са достатъчно устойчиви, което е и желанието на всеки един клиент.

Какви удобства ни осигуряват модулните кухненски шкафове?

Ако решите да инсталирате съвременно обзавеждане в зоната, в която готвите ще се възползвате от множеството екстри на модерните шкафове. Те не само изглеждат красиво и елегантно, защото са монтирани в една обща конструкция, но също така са практични и функционални. Ще имате възможност да съхранявате всички аксесоари, подправки, сервизи и други артикули, които използвате тук на правилните места.

Вратичките на шкафовете и чекмеджетата са оборудвани с механизми за плавно и безшумно затваряне и отваряне. Всички ваши домакински задължения могат да бъдат изпълнени много по-комфортно, благодарение на актуалното модулно обзавеждане. Освен стилни кухненски шкафове при поръчката на готов комплект получавате термоплот и термо гръб, които са от ключово значение за обединение на всички елементи. В каталога на онлайн магазин Венус ще разгледайте много нови оферти като днес ви представяме една по-специална. Готова ъглова кухня Гранд 5 – Антрацит/Дъб крафт златен:

кухня с остров
  • „Гранд 5“- готова ъглова кухня с включен термоплот;
  • съставена е от горни и долни шкафове, от които два колонни шкафа за вграждане на хладилник и фурна;
  • чекмеджета и шкаф за вграждане на мивка;
  • всички вратички са с плавно затваряне;
  • опционално може да си поръчате остров.

Едно от най-важните неща при този тип обзавеждане е, че всички електроуреди са скрити от погледите в красиви специално изработени модули.

Има ли значение в какъв цвят ще бъде новата кухня?

Шкафовете се изработват от MDF и ПДЧ плоскости и поради тази причина могат да бъдат представени в най-различни нюанси. Съобразете покупката си с преобладаващите цветове в помещението и с това, кои са вашите любими, защото веднъж монтирани елементите ще останат така доста години. При дългосрочната инвестиции трябва да сте много по-внимателни в подбора на дизайн и стил, понеже ще гледате и използвате обзавеждането във времето и е добре то да ви допада, без да омръзне.