Защо да инвестирате в директорски офис стол Венус

стол

Човек не трябва да бъде управител на голяма фирма за да си подари удобство и комфорт по време на работа. Ако вашият шеф няма възможност или не желае да ви снабди с ергономичен стол, то вземете решението в свои ръце. Мебели Венус е магазинът в който ще намерите изключителни модели на така харесваните и качествени директорски столове. Те имат много предимства в сравнение с останалите разновидности, а в същото време цената не е непосилна за един служител.

Защо точно директорски стол Венус да поръчате

Първото което ще ви направи впечатление щом разгледате каталога на магазина е външния вид на всеки артикул в тази категория. Освен безспорните естетически качества, те притежават пълна ергономичност, която е факторът поради който ви ги препоръчваме. Когато се произвеждат директорските столове Венус се влагат материали с много добро качество. Това ви гарантира устойчивост, дълъг живот на експлоатация и много ползи във времето. Винаги е добре човек да инвестира с по-хубав продукт за да бъде спокоен за целия период в който ще го използва. Един функционален, комфортен и добре изработен директорски модел Венус е нещото, което ще ви кара да ходите с удоволствие на работа всеки ден.

 директорски офис стол

Лумбален директорски офис стол 807 с подлакътници, еко кожа – черен препоръчан от Венус:

  • Ергономичен офис модел с газов амортисьор за регулиране на височината и релакс механизъм, подходящ за високи хора;
  • Моделът е с много добра лумбална опора;
  • Тапициран с луксозна еко кожа, база и подлакътници с хром-никелово покритие;
  • Цена на артикула само 258 лв.

Моделът е прекрасен пример за това как с една неголяма сума бихте си осигурили ергономичност на работното място. Грижата за здравето трябва да бъде на първо място, а нашата опорно-двигателна система ежедневно е подложена на голям стрес. Докато работите имате перфектната възможност да се погрижите за тялото си и да извършвате свободно служебните си задължения.