Ключови причини заради които да изберем ъгловия диван за хола

диван

Всеки иска домът му да бъде обзаведен функционално и красиво, така че когато се прибере да се чувства истински уютно и различните мебели да му носят необходимата практичност. Едно от любимите помещения си остава дневната и съответно диванът който ще изберем за там. В момента най-предпочитаните от всички модели са ъгловите и затова ще поговорим повече за тях. Обърнете внимание на красивите предложения в продуктовия каталог на онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли/холов-ъглов-диван-соренто-с-функция-сън. Висококачествена изработка и стилна визия – това е характерно за всички модели налични в сайта на търговеца.

Защо Г-образните дивани са предпочитани за хола

Меката мебел е създадена така, че да направи ежедневието ни много уютно и комфортно. Определено ъгловите холни дивани са по-добрият избор в сравнение с традиционните, защото притежават комфортна лежанка, която може да бъде с ляв или десен монтаж. Благодарение на това ще има къде да си почивате по-активно в полулегнало положение. Ъгловите дивани дават възможност на тях да се настанят повече хора и така няма да се тревожите когато имате гости и ги поканите в хола си. Г-образната им форма е перфектна, понеже артикулът може да бъде поставен залепен до стената и така да спестите от пространството. При положение, че помещението е по-голямо тогава може да инсталирате ъгловия диван в средата и той да раздели визуално стаята на две отделни зони.

Как да изберем функционален и стилен модел

Всеки специалист ще ви посъветва,  когато избирате мека мебел да се съобразите с това колко интензивно ще бъде използвана тя и дали желаете да се трансформира в легло. Днес Venus.bg представя на вашето внимание модел, който може да се използва активно по различни начини без никакъв проблем. Холен диван Соренто с функция сън и ракла:

холен ъгъл
  • Разтегателен модел „Соренто“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • Основа изработена от масив, МДФ и ПДЧ;
  • Седалките са със зиг-заг пружина, пружинен пакет тип „Покет“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Три възглавници за облягане – силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб.

Чудесна възможност да бъдете настанени наистина удобно в хола и в същото време да притежавате функционална мебел, която има и друго предназначение. Дори ежедневно да разтягате ъгловия диван той няма да се повреди защото е изключително добре изработен и предлага конструкция с високо качество. Обърнете внимание на всички модели, които са налични онлайн в магазина и преценете кой от тях ще бъде най-подходящ за вашия дом.