Какво е важно да знаем за диваните с разтегателен механизъм?

диван

Има много различни видове мека мебел, които се предлагат в търговската мрежа. Днес ще поговорим малко повече за най-харесваните модели, които намират място в съвременния интериор. Мебели ВЕНУС ъглов диван разтегателен е артикулът, който ще направи домът ви много удобен. При покупката на подобна мека мебел ще може да я използвате и като легло, благодарение на механизма за разтягане. Купувате едно изделие, а получавате много повече удобства свързани с неговата конструкция.

Защо ъгловите дивани за хол са по-удобни?

Щом ви престои подобна инвестиция, е добре да изберете мека мебел, която е актуална и предлага много функционалности. Днес такива са ъгловите дивани с разтегателен механизъм, защото ви осигуряват повече места за настаняване, могат да се трансформират и лесно ще намерите място за тях в хола.

Формата им е характерна, поради което могат да се разположат до пране до стената за да не вземат много място както и в центъра на по-голямо помещение. Най-важното удобство е свързано с разтегателния механизъм, защото така получавате още една мебел, която е голямо и комфортно легло. Под седалките има ракла за багаж и така няма да се налага да купувате допълнително скрин. Ъгловият диван притежава голяма лежанка, тя прави формата му специфична и позволява да си почивате в полулегнало положение. От магазин Венус ще ви представят – Холов ъгъл Стела – 240+170 см:

диван
  • елегантен и функционален холов ъглов диван „Стела“ е със стабилна конструкция и тапицерия от висококачествена дамаска;
  • моделът лесно се трансформира в спално легло, посредством механизъм за разтягане;
  • разполагате с удобна ракла за багаж под лежанката;
  • седалки с основа от зиг-заг пружини 8 см;
  • пълнеж от високоеластична пяна, възглавници и подлакътници с млян пенополиуретан;
  • лежанката е универсална с вариант за монтаж в ляво или дясно.

Разгледайте и другите модели ъглови дивани в каталога и изберете вариант, който е в точните размери за вашия дом.

Как да разпознаем качествената мека мебел?

Когато купувате нови мебели те трябва да са конструирани от здрави и устойчиви материали. Когато говорим за ъглов диван е най-добре да купите такъв направен от естествена дървесина с включени метални елементи, които ще му придадат още по-голяма здравина. Винаги четете характеристиките на изделията и предпочитайте тези, които ви гарантират комфорт и дълга експлоатация. Важно е механизмите да се използват безпроблемно, седалките и възглавниците да бъдат меки и да създават уют. В каталозите където се предлагат подобни изделия винаги има подробно описание, които ще ви помогнат по-бързо да откриете модела отговарящ на вашите критерии.