Как да изберем дизайнерски ъглов диван

диван

За всеки е важно какво ще бъде обзавеждането в хола, защото това е любимото помещение на почти всяко българско семейство. Стаята в която всички се събират заедно, за да гледат любимите си филми, да разговарят или просто да си почиват. Освен това, често гостите също са настанявани там. Ето защо изборът на нова мека мебел за хола, винаги е важен и трябва да бъде направен изключително внимателно. Мебели Венус е онлайн магазинът, който ще ви предостави богат избор от наистина качествени дизайнерски ъглови дивани.

Какви са причините да изберете дизайнерски ъглов диван

Ще откриете голямо разнообразие от наистина впечатляващи модели, които ще обновят интериора в хола ви и ще го направят доста по-изтънчен и елегантен. Сама по себе си ъгловата форма на дивана е предпочитана от клиентите, защото подхожда перфектно на почти всеки хол. Поради факта, че лежанката може да бъде с ляв и десен монтаж, ще оползотвори перфектно свободното място. Дизайнерските модели за хол се открояват с изключително висококачествени материали на изработка, перфектно работещи механизми и тапицерия с отлични характеристики. Дори пълнежа, който е използван за направата на дивана е възможно най-добрият продукт. Инвестицията в такава мебел не се прави за кратък период, и това е причината да ви препоръчваме толкова луксозни и висококачествени модели. Те ще изпълняват ролята си дълги години, без никакви признаци на остаряване.

Характеристики на стилните и луксозни модели

Ако обърнете внимание и проучите подробно характеристиките на дизайнерските ъглови дивани за хол, ще ви направи впечатление колко прецизна е тяхната изработка. Представяме ви един такъв модел, за да добиете по-ясна представа. Модулна ъглова конфигурация Премиер 1:

модулен диван
  • Състои се от три части – диван двойка, ъгъл и лежанка;
  • Изработени са от дървена конструкция, подсилена с метални рамки, предотвратяващи скърцания, счупвания и несигурност при ползване;
  • С класически механизъм за сън с дебелина на матрака 10 см;
  • Моделът се предлага в различни дамаски, които ще Ви помогнат да го съчетаете с интериора на Вашия дом.

Впечатляващ модел, който ще промени интериора на дома ви и той ще изглежда по-стилен и атрактивен. Инвестирайте във високото качество и комфорта, който ще изпитате си заслужава. Само в онлайн магазина Венус имате възможност да разгледате такова богато разнообразие от съвременни модели. Направени са по-нови и по-добри технологии. Когато подменяте старата си мебел винаги трябва да търсите нещо значително по-добро, което да ви предостави търсените функционалности през годините напред. Клиентите избрали ъглов диван за хол с такива перфектни параметри, остават винаги приятно изненадани от новата си покупка.