Гуми Dayton – висок стандарт на най-добри цени

качествени гуми

Голям процент от шофьорите акцентират на избор на автомобилни гуми, които са добро съотношение между цена и качество. Безспорно лидерските позиции са една от марките на Bridgestone, а именно Dayton. Приоритетите, които отчитат мнозина експерти в областта са в това, че на практика клиента плаща много по-малко от това, което получава. Автомобилните гуми са специфичен и отговорен елемент от системата, които осигуряват пълна стабилност в зависимост от климатичните условия и пътната настилка. С цел да предоставят онова супер ефективно средство  за вашите возила от гуми Dayton ще се погрижат за вашето спокойствие и сигурност на пътя.

Компанията предлага широка гама от продукти, които са специфични за всяко превозно средство. летни, зимни или всесезонни от Dayton гарантират наистина високо качество и невероятно достъпни цени. И българските клиенти днес могат да се доверят на едни от най-изгодните оферти, тъй като от онлайн магазин Gumicon разполагат с широк диапазон от удовлетворяващи потребностите ви решения на едни от най-добрите цени. Всеизвестен факт е, че много от търговците у нас предлагат стара стока. Независимо от това, че гумите са нови то при положение, че са стояли в някой склад с години е основателна причина да ги избегнете като вариант, независимо от ниската им цена. Не са изключение и моделите на Dayton от старите колекции, които със сигурност са изгубили своите високи качества и технически характеристики. От Gumicon осигуряват на своите клиенти едни от най-добрите продукти, които са с DOT не по-стари от 12 месеца. Това на практика е приоритет, тъй като качествата на продуктите са в състояние, осигуряващо необходимото ви удобство, сигурност и комфорт при пътуване.

автомобилни гуми

Често клиенти ни питат дали да си купят нови гуми Dayton или и употребяваните са вариант за един-два сезона? Няма експерт, който да елиминира факта, че веднъж използвана автомобилната гума, независимо от нейната марка и модел тя ще ви гарантира същата сигурност и стабилност като новите. Всяко едно превозно средство се отличава със своето тегло и специфика на ходовата час. А това несъмнено се отразява на състоянието на гумите. Ако на друго превозно средство се поставят вече използваните гуми то това по никакъв начин не би гарантирало 100 % безопасност при по-екстремни обстоятелства.

Ето защо новите гуми от среден или висок клас са едни от най-препоръчваните от водещите търговци на българския пазар. А Dayton са едно от доказателствата, че на разумни цени водачите биха могли да си осигурят спокойствие и то години наред. Задължително при подбора на определен модел гуми Dayton се съобразете с параметрите на превозното средство както  и обичайните климатични условия, при които ще бъдат използвани гумите. Само така ще покриете нормите за стабилност и сигурност, както и къс спирачен път. Имайки предвид факта, че правилно подбраните гуми биха предотвратили сериозни инциденти няма как да не обърнем специално внимание на моделите от каталога на Gumicon, които са от най-висок клас и селектирани съобразно осигуряването на комфорта и безопасността за вашето пътуване.

Обърнете внимание не само на цената, но и на техническите показатели на Dayton. Още в полагането на производството на американския бранд през далечната 1961 година до днес се търси съвършенството, което действително гарантира спокойствие на водачите на леки и тежкотоварни автомобили. Марката полага не само усилия за това да гарантира на потребителите добри цени и високо качество, а също така и да даде своя принос в намаляването на вредните емисии при производството на каучуковите продукти. Затова от Dayton насочват своята рекламна кампания основно към тези специфични особености и приоритети на гумите, които произвеждат като така акцентират и върху това, че и самите вие като потребители, купувайки гуми Дейтон също се грижите за природата и нейното опазване. Най-добрите промо оферти са тук и ви очакват на gumicon.bg.