Лесно ли е да открием правилната холна маса?

помощни маси

Много хора искат да направят уютен и практичен интериор в дневната. Това може да стане много лесно и без да давате големи суми пари, само като изберете малка декоративна холна маса. Учудващо е, как една такава мебел може коренно да измени атмосферата в помещението. Не забравяйте, че трябва да я комбинирате с дивана и секцията, за да има интериорът завършен и стилен вид. Холна масичка Венус ще откриете в онлайн каталога. Моделите са много интересни и разнообразни, изработени са от качествени материали и са на достъпни цени.

Как да изберем подходяща холна маса?

Не прибързвайте с покупката, преди да си помисли върху различните аспекти на въпроса. Първото и най-важното е свободното пространство. През дневната трябва да се преминава спокойно и да има достатъчно място, за да изглежда уютно и просторно. Холната маса се поставя пред дивана, затова трябва да си подхождат като дизайн и като размери.

В зависимост от формата на меката мебел изберете холна маса, която да подхожда и плотът ѝ да се синхронизира със седящите места като височина. Според специалистите, той не трябва да е по-висок от 5 см над седалката. Изключения и в този случай се допускат, ако например обичате да похапвате, докато гледате телевизия.

Едни от най-търсените и харесвани модели са класическите, правоъгълни, елипсовидни и квадратни холни маси. Магазин Venus.bg препоръчва – Разтегателна холна маса Ирен ПР – Бял гланц:

  • „Ирен ПР“ е правоъгълен практичен модел;
  • има разтегателен плот, предоставящ още 30 см към дължината;
  • предлага се с избор на цвят;
  • изработката е от ПДЧ.

Модел, който се отличава с елегантност и висока класа със своя бял гланциран ефект. Подходяща е за интериора на съвременното жилище в което преобладават светлите нюанси.

Важно ли е новата мебел да има допълнителни екстри?

Ако разгледате предложенията ще забележите, че много от моделите предлагат разнообразни удобства. Има такива с разтегателен плот, който при нужда става доста по-голям и може да се поставят и сервирате различни питиета, храни и други неща. Много удобни са и артикулите с повдигащ се плот, защото така може да се храните в дневната и дори да нямате трапезария ще се чувствате достатъчно комфортно.

Обикновено тук се държат доста дребни артикули, които трябва да има къде да бъдат подредени. Ето защо моделите, които разполагат с допълнителен плот под основния, рафтове, чекмеджета или ниши са предпочитани от хората, тъй като не само украсяват интериора, но също така вършат и доста практична работа.