Холните маси, които се радват на огромен брой последователи

маса

С основание към конкретни модели холни маси хората изпитват по-голям афинитет и предпочитание. Днес ще ви представим точно такъв продукт, който би могъл да се погрижи за вашите високи изисквания и то по всяко отношение. Знаете ли, че като едни от най-функционалните и лесни за поддръжка са моделите, които се изработени от дървени крака и стъклен плот. Това са така наречените класически части от обзавеждането, които не само, че намират широко приложение в домовете ни поради визираните причини, но наред с това се оказват и едни от най-лесните за адаптиране и приспособяване към различни интериорни стилове. Ето, че имаме едни такъв представител на категорията, за който повече информация ще намерите тук https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси/холна-маса-tedi-s.  

TEDI S – за изискан холен кът

Модела TEDI S е интересен, тъй като е плотовете на масата са изцяло прозрачни, а това води до онова усещане за свобода и безтегловност, които носят със себе си пространственост дори в минималистични площи. Ако искате да предадете именно този акцент на своя хол то има защо да изберете стъклената маса TEDI S. Тя е перфектното допълнение за вашия интериор и в съответствие с мебелните тенденции няма как да не ви впечатли.

Холна маса TEDI S

Не това са причините да заложите на вариант със стъклен плот. Приоритетите и положителните качества на тези холни елементи определено са завладяващи и провокиращи допълнителен интерес. С тях определено ще успеете да повишите нивото си на комфорт, а освен това:

  • Инвестирате в практична мебел, предоставя на свръх достъпна цена;
  • Разполагате с продукт, идеално вписваща се в типичния градски дом;
  • Удобна и многофункционална, позволяваща ви да използвате двете зони, на които да поставяте чаши, списания, книги и други вещи, които използвате в своето ежедневие;
  • Размерите са изключително компактни и интегриращи се както в малки така и просторни всекидневни или холове.

Не се колебайте, а още сега инвестирайте разумно с поръчка на TEDI S – практичната и елегантна мебел.