Имаме ли нужда от видеорегистратор в колата

заснемане с видеорегистратор

Различни устройства за видеонаблюдение се предлагат на пазара. С тях естествено целим да си гарантираме защита на имуществото, собствеността и ценностите ни. Разбира се камерите за видеонаблюдение могат да бъдат поставени навсякъде, но има места, при които тяхното ползван е несъпоставимо. Какви са възможностите за колата ни и можем ли да използваме камери, които да ни гарантират не само сигурност, но и възможност за защита при настъпване на пътни инциденти. Ето я причината все повече водачи и собственици на превозни средства да разчитат на видеорегистратори – мини технологията, която е винаги с вас, независимо дали автомобила е в покой или пък в движение.

Как да изберем видеорегистратор

Ако все още не сте си набавили видеорегистратор то е време да поправите този пропуск. Ролята на този мини уред е да получите възможност за наблюдение и заснемане на всичко онова, което се случва по време на пътуването ви. Въпреки, че записите не са доказателствен матирал при пътни произшествия то имайте предвид, ме с наличието на запис от видеорегистратор можете да бъдете оневинени като главни заподозрени при настъпване на инцидент на пътя.

Причините да си сложите такова устройство в колата са много и инцидентите на пътя са едно на ръка. Всъщност не са редки случаите, в които видеорегистраторите се оставят да работят и когато автомобилите не се ползват и така се откриват нарушители, осуетяват се кражби на автомобили и редица други нередности и посегателства срещу вашата собственост.

видеорегистратор

Избора на видеорегистратор следва да бъде съобразен с някои параметри:

  • Дизайн;
  • Резолюция;
  • Възможност за максимален размер на карта памет;
  • Захранване локално или с батерия;
  • Режим на работа и т.нат.

В зависимост от това какво е таблото на автомобила ви е важно освен видеорегистратор да изберете  и подходяща стойка, от която устройството ще може да има много голям обхват на заснемане.

За полезната роля на видеорегистраторите

Без значение дали става въпрос за инцидент на пътя или просто искате да заснемете онези хубави и приятни места, които посещавате по време на пътуването си видеорегистраторите са идеалното допълнение към оборудването на вашия автомобил. Не ги подценявайте, тъй като един бърз анализ на предложенията показва, че това са супер достъпни и практични решения, с които си осигурявате сигурност, комфорт и удобство на пътя.

Предотвратете нередното рекетиране от пътни полицаи, злоумишлени действия от трети лица, опит за посегателства и всякакви други инциденти, защото видеорегистратора са вашия още един чифт очи, които записват случващото се. Осигурете си алиби с правилните устройства, които на достъпна цена можете да поръчате от spy.bg.