Кой е най-бързият начин да създадем уютен интериор в спалнята?

мебели за спалня

За всеки е важно, да си почива по най-добрия начин, когато си е у дома. Мебелите, които ви заобикалят имат функционална и декоративна роля и затова трябва да бъдат избирани много разумно и мъдро. Модерните спални комплекти с включен матрак Венус са прекрасна възможност да създадете уютна обстановка, която има дизайнерски почерк. Моделите, които се предлагат в каталога са изключително разнообразни и комбинативни, за да ви позволят да съхранявате личните си вещи и дрехи по най-правилния начин. Леглата включени в комбинациите са с различни размери, за да подхождат на капацитета на помещението.

Какви са основните характеристики на спалните комплекти с матрак?

За да изберете подходящ модел е добре да се запознаете по-подробно с характеристиките на спалните комплекти с матрак. Това обзавеждане ви позволява с една покупка да обзаведете цялото помещение и то да изглежда хармонично и красиво. Мебелите са изработени в една продуктова серия, предлагат допълнителни екстри като led осветление, механизми за безшумно отваряне и затваряне на вратичките, повдигащ амортисьор и други. Ще получите голямо и удобно легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин.

Наличието на матрак към обзавеждането ви дава възможност веднага да използвате стаята по предназначение и да не се тревожите, дали ще намерите подходящ модел. Качеството на изработка е перфектно, защото днес производителите залагат на модерни материали като мдф и пдч. В каталога на Венус ще разгледате – Спален комплект Арес с включен матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Бяло гланц / Дъб мока:

  • спален комплект с матрак „Арес“ е стилно и функционално предложение за обзавеждане на всяка спалня на достъпна цена;
  • този модел е съставен от легло с тапицирана табла и повдигащ механизъм с амортисьори, предоставящи достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • двукрилен гардероб с плъзгащи врати, LED осветление и огледала;
  • за изработката на комплекта се използва от висококачествено ПДЧ 18 мм, в цветовете Бял гланц и Дъб мока.

Модерен комплект за спалня с матрак, изработен в актуални към момента цветове, които ще запазят перфектната си визия много дълго време.

Важно ли е да разполагаме с нощни шкафчета?

Това са най-малките мебели в помещението, но тяхната роля винаги е била ключова. Не са просто декоративен елемент, който може да бъде пропуснат в оформянето на интериора. Върху нощните шкафчета поставяте важни за вас неща, които трябва да са в близост, когато спите. Това може да се очила, чаша с вода, телефона или нещо друго. Съвременните модели разполагат и с допълнителни чекмеджета или рафтове, в които да подреждате други дребни артикули, за да изглежда стаята винаги уютна и организирана.