Как да обзаведете практично с помощта на кухненския диван

диван

Много от домакините прекарват една голяма част от времето си в кухнята. Поради тази причина, тя трябва да е мебелирана много комфортно и да предлага всички необходими удобства на използващите я. Много от нас мислейки за тази зона си представят трапезна маса и столове, но има и много по практични решения. Компактен диван за кухня Венус е подходящата мебел, която би се харесала както на цялото семейство, така и на ваши гости и близки. Далеч по-удобно е когато се храним да сме настанени на такъв тип артикул, отколкото на твърдия трапезен стол.

Възможностите на дивана за кухня Венус са действително много

Те са меки и удобни когато стоим на тях, а тапицерията е съобразена с това, че в помещението се приготвя и яде храна. Тя се почиства много по-лесно отколкото например тази на меката мебел в хола. Така няма да се притеснявате, ако докато се храните нещо се изцапа. Благодарение на специфичната си ъглова форма диванът за кухня Венус оползотворява кътче от стаята в което трудно би се поставило нещо друго. Разтегателните механизми са изключително практични, щом ни трябва допълнително място за сън. Няколко прости движения и инсталирате допълнителното легло. Моделите, със сигурност ще ви впечатлят с красивия си компактен дизайн и свежи дамаски.

Кухненски диван Стандарт с функция сън – оферта от магазин Венус:

Трапезен ъгъл
  • Красив и удобен – предлага се с функция „Сън“;
  • Модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка трапезария;
  • Надеждна конструкция, гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък с ракла и ъглова част.

Избирайки да поръчате от онлайн магазин Венус, вие ще се възползвате и от честите промоции и намаления, които няма да откриете във физическите обекти. Новата ви мебел ще бъде доставена с транспорт от търговеца, с което ще икономисате допълнителни средства.