Отворена трапезария и модерни мебели – обективно добро решение

Ако допреди десетилетия актуалните тенденции при интериорното оформление на дома са ни „заставяли“ да обособим отделни кухня и трапезария, то днес тези две помещения си партнират чудесно, утвърждавайки съюза си още повече с течение на годините.

Съвременната архитектура разкрива пред нас напълно нови хоризонти, които ни дават възможност да вдъхнем живот и на най-смелите си мечти, свързани с жилищното обособяване. Мечти, които до този момент не сме се осмелили да сбъднем, но вече можем да им вдъхнем живот, да ги превърнем в реалност…

Какви са предимствата на кухнята и трапезарията в едно

Трапезария, Маса, Столове, Декор, Мебели, Интериор
трапезария

Неотдавна, тези две стаи са били дори и далеч една от друга. Домакинята често е изпитвала трудности в изпълнението на домашните си задължения, които включват готвене, сервиране, измиване на съдовете и прочее. Днес нещата стоят по доста по-различен начин, заради иновативният подход при жилищното обзавеждане.

Предимствата на слетите помещения са многобройни, а изборът на красиви и практични трапезни столове и маси е също толкова важен, колкото и определянето предназначението на всяка една от наличните стаи. Заложете на преходността при обзавеждането на стаята за хранене и готвене, защото тя ще Ви донесе редица ползи:

  • Домакинята няма да се чувства изолирана при приготвянето на семейната вечеря;
  • Усещането за пространство и „въздух“ в жилището ще витае навсякъде около нас;
  • Свободата на действие при обзавеждането ще е по-голяма от всякога, като няма да има непосилни интериорни цели за постигане;
  • Приемането на гости ще е съпроводено с тяхната положителна оценка, която няма да закъснее;
  • Сервиране на храната, разтребване и поддържане на висока чистота – нищо от това няма да ни затрудни, ако изберем хубави трапезни столове и маси, които да бъдат и подходящо позиционирани.

На каквото и разпределение за стаите да заложим, най-важното нещо си остават висококачествените и модерни мебели, които в Мебели 1 са достъпни за Вас и то на много изгодни цени. Проверете и изберете. Съвършеният интериор вече не е невъзможен!