Какво легло да изберем за уютна детска стая

детско легло

Откриването на подходяща мебелировка за стаята на малчугана е сериозно предизвикателство, което стои пред родителите. На първо място е важно да се стремим към безопасност и комфорт, защото сънят за децата е от изключително значение. Това да са настанени перфектно е основна мисия. Предложения и модели има много в търговската мрежа, но кой от тях да изберете когато искате най-доброто. Препоръчваме ви артикулите налични в каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла. Ще ви направи впечатление огромното разнообразие от дизайни и стилове, както и различните комбинации.

Да поръчаме ли детско легло с допълнително място за съхранение

Опитайте се да подходите към тази задача рационално. Помислете от какво се нуждае детето и как да направите средата която обитава още по-удобна и практична. Ще ви предложим да купите детско легло с допълнително място за съхранение. Тези мебели са едни от най-рационалните в търговската мрежа, защото мястото за подредба на дрешки и играчки никога не достига. При този вид детски легла имате чекмеджета в основата на артикула, които са доста големи и обемни. Има варианти при които е монтиран повдигащ амортисьор на матрака и тогава отново ползвате цялото подматрачно пространство. Преценете кой от видовете ще бъде по-удобен и изберете именно него. Днес от магазин Venus.bg ви предлагат да разгледате характеристиките на един практичен модел. Легло Сити 2029 за матрак 90/200 см. – Сонома арвен:

легло
  • Детско легло „Сити 2029“ е част от модулна система за детско обзавеждане „Сити“;
  • Снабдено е с три чекмеджета;
  • Може да го използвате както с еднолицев, така и с двулицев матрак;
  • За двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка.

Такъв модел легло може да бъде използвано от малко и от по-голямо дете, защото размерите са класически. Инвестицията си заслужава, тъй като няма да се налага с възрастта на детето да подменяте артикула толкова начесто.

Защо да поръчаме от интернет магазин

Сигурно искате възможно най-бързо да обзаведете стаята на детето. Това ще стане лесно и безпроблемно, ако поръчате мебелите от онлайн магазин. Първо защото разнообразието тук е в пъти по-голямо отколкото в стандартната търговска мрежа. Може да се възползвате от различни промоции и намаления с което ще икономисате средства. Имате на разположение всички детайли които ви интересуват за артикулите – размер, дизайн, материали за производство, избор на цветове и други. Повечето са част от модулни конфигурации и лесно може ли да вземете от един търговец цялото обзавеждане. Не се колебайте, а изберете най-доброто за детето си и направете стаята истинска мечта.