Кои са критериите за избор на трапезна маса и столове?

мебели за трапезария

Рано или късно настъпва моментът, когато имате желание да промените интериора и обстановката във вашата трапезария. Мебелите с времето се амортизират и ви омръзват, а новите изделия са толкова красиви и функционални. Изберете обзавеждане, което ще подхожда на помещението и ще съвпада с вашите очаквания. Мебели ВЕНУС се приготвили за вас комплекти включващи маса и столове, които биха се вписали идеално във всеки модерен апартамент. Те са изработени невероятно качествено от подходящите материали, за да ви гарантират стабилност и здравина и да ги използвате дълго.

Има ли конкретни правила при избора на обзавеждане за трапезарията?

Ако искате стаята да бъде още по-удобна и практична, трябва да следвате някои критерии при подбора на мебелировката. Щом сте решили да инвестирате в комплект маса и столове, ще избегнете дългото и сложно търсене на отделните модули, които следва да си подхождат. Сега имате шанс да се фокусирате върху други неща, за които ще поговорим в следващите редове.

За начало измерете внимателно свободното пространство и определете зоната, в която ще поставите новите мебели. Тук трябва да вземете под внимание това, че наоколо трябва да се преминава спокойно, за да се сервира. Правилно е облегалките на столовете да не се допират до други мебели или до стената. Ако пространството е малко, винаги може да предпочетете маса с разтегателен плот и да го използвате при нужда.

Мебелите е хубаво да са в стил близък да останалия интериор, за да се впишат в обстановката и да ви създадат необходимия уют. Цената също е важен критерий при покупката на обзавеждане. Затова селектирайте моделите и се съобразете с бюджета който сте определили. От магазин Венус ще ви дадат един пример. Комплект трапезна маса с 4 стола Оливия:

маса и столове
  • комплект трапезна разтегателна маса с четири стола „Оливия“;
  • подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • краката са от масивна дървесина.

Стилна визия и много удобства ви осигурява модерния комплект за трапезария.

Откъде да купим обзавеждането?

По-голямата част от потребителите се доверяват на специализираните интернет сайтове, в които има огромно разнообразие от мебели в комплект. Хубаво е, че в каталозите намирате изделия от различни производители, изработени качествено и в актуален дизайн. По този начин ще направите атмосферата различна и осъвременена. Онлайн магазините често предлагат намаления. Добра възможност да се сдобиете дори с луксозен комплект маса и столове, без да давате прекалено голяма сума.