Какъв модел секция да изберем за съвременния апартамент?

секция

Обзавеждането на дневната трябва да бъде приоритет за всяко семейство, тъй като това е най-важната стая в жилището. Тук има една основна мебел, за която ще поговорим по конкретно днес. Помещението ще бъде достатъчно елегантно и практично, ако разгледате офертите в каталога на https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна. Тук ще намерите подходящи мебели, в които да подреждате вещите си и които да се комбинират хармонично с дивана. Разнообразието от варианти е много голямо и в зависимост от това, колко голям е апартаментът ви и какво очаквате от тази мебел, ще намерите точния модел.

Защо е важно да изберем функционален модел холна секция?

Основната роля, която изпълняват мебелите в един дом е да съхраняват различни вещи. В зависимост от това с колко свободно пространство разполагате, е важно да изберете практична холна секция. Много хора се доверяват на добре познатите модели, притежаващи гардеробче, шкафове и чекмеджета, в които се побира много багаж. Конструкциите на тази иначе обемна вещ вече не изглеждат толкова тромаво, а са раздвижени с по-малки и декоративни модули със стъклени витрини, рафтове и етажерки.

За да инсталирате секцията е необходимо да изберете най-голямата свободна стена в стаята. В зависимост от това, колко елемента ще съдържа тя може предварително да вземете размерите, за да сте сигурни, че харесвания модел ще се побере. Върху рафтовете често се подреждат сувенири, сервизи, декорации и други, което трябва да ви насочи към достатъчно практичен и удобен модел. Онлайн ще намерите и варианти на модулен принцип, които изглеждат модерно и създават усещане за простор. В сайта на Venus.bg ви очаква – Секция Мечта – Антрацит / Бял дъб:

  • секция „Мечта“ е компактно предложение за хол или дневна;
  • моделът е съставен от шкаф за ТВ с вратички и ниша;
  • висок шкаф с LED осветление, рафтове и вратичка;
  • нисък шкаф с вратичка;
  • етажерка;
  • изработва се от ПДЧ, в цветове по избор.

Красив и семпъл модел, подходящ за интериора на съвременния апартамент. Цветовете, от които ще бъде изработен ги избирате по каталог, за да синхронизирате новата мебел с останалите вещи в стаята.

От какви материали се правят качествените мебели?

Преди време се считаше, че естествената дървесина е най-подходяща за направата на цялото обзавеждане. Вече има по модерни и евтини варианти, които изглеждат също толкова добре като дървото и са достатъчно здрави. Mdf и пдч плоскостите изглеждат много естетично и мога да бъдат предложени в най-различни цветове. Защитното гланцирано покритие ги предпазва и ви позволява да ги поддържате много лесно чисти и организирани.