Как да променим обстановката в дневната с покупката на модерен холов ъгъл?

ъглов диван

Най-използваната стая във всяко жилище е всекидневната. Тя е любимо място за почивка на цялото семейство. Там се намира телевизорът и съответно меката мебел. Изборът на нов диван не винаги е лесна задача, тъй като той трябва да отговаря на множество критерии и да се хареса на всички у дома. Ако търсите подобна мебел, насочваме вниманието ви към предложенията в сайта https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли. Те се отличават със своя интересен и оригинален дизайн, различни удобства и екстри които ще направят почивката ви още по-приятна.

Защо хората предпочитат да обзаведат с холов ъгъл?

Повечето семейства се събират в дневната, за да отдъхнат от работния ден, да си поговорят на спокойствие, а понякога и да посрещнат приятели на гости. Мебелите, с които разполагате трябва да са удобни и функционални, да има достатъчно пространство да се настанят повече хора и помещението да изглежда красиво. Холовите ъгли са правилното попадение в случая, защото те оползотворяват перфектно цялото пространство, разполагат и с лежанка. Тази специфична част, която ги различава от останалите дивани е много практична, тъй като имате къде да се излегнете и да си починете на спокойствие.

При необходимост от повече места за настаняване също използвате лежанката. Модерните холови ъгли могат да се разтягат и да станат във всеки момент спалня, на която да настаните гости. Възможностите при тази мебел са неограничени, а цената винаги е достъпна. В каталога на магазин Venus.bg има много добри оферти, предлагаме следната –  Холов ъгъл Атлантида – 305+202 см., Кафяв/Бежов:

диван
  • холен ъгъл „Атлантида“ e модерно и функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • този модел е съставен от триместен диван с клик-клак механизъм и лежанка;
  • функция сън, трансформира ъгъла в удобно легло;
  • има и две ракли за багаж под седалките;
  • за удобство към дивана са добавени три възглавнички.

Диванът ще внесе чудесна промяна в обстановката и ще направи дневната ви още по удобна и практична.

Има ли значение в какъв цвят и десен ще бъде тапицерията?

Това решение трябва да вземете въз основа на личните си предпочитания и вкусове. Ако искате стаята да стане красива, е добре да се съобразите с нейния стил и цветовете, които преобладават.

Така по-лесно ще изберете правилната тапицерия, която няма да ви омръзне бързо и ще се впише в обстановката. Производителите винаги предлагат голям каталог от който да избирате актуални десени. Хората, които държат на по-големия уют винаги се спират на текстилните дамаски, които са достатъчно износоустойчиви.