Как да променим интериора на антрето с нов и модерен шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Може да откриете различни идеи и интериорни решения в интернет пространството. Ако ви предстои да правите някаква промяна в обзавеждането на коридора е добре да помислите, кои мебели са подходящи и как да ги комбинирате правилно. Задължително е използването на Функционални шкафове за обувки Мебели Венус. Без подобни мебели трудно ще създадете подредена атмосфера, тъй като обувките ще заемат пода на коридора. Мебелите, в които ще ги подреждате е важно да са комфортни и практични с подходящ капацитет и зони за подредба с достатъчно полезно пространство.

Как изглеждат съвременните шкафове за обувки?

При желание още може да откриете варианти направен от естествена дървесина, но с времето те бяха изместени от по-модерните изработени от МДФ и ПДЧ. Дизайнът на различните видове се отличава по това, че някои са с по-класически, а други с по-модерен облик. Плоскостите, от които са изработени, позволяват на дизайнерите да ви представят много различни цветове и шарки.

Освен класическите дървесни тонове може да поръчате шкафове за обувки в бяло, кремаво, сиво и други. Това е бърз и лесен начин да обновите пространството и да го направите според личните си предпочитания. Хубаво е, че съвременните шкафове за обувки са толкова удобни и практични. Срещат се такива с класически вратички тип ветрило и двуредов механизъм, вертикални, с място за сядане и други.

Важно е, ако ползвате повече от един модел в помещението, да намерите баланс и хармония, за да се съчетаят добре. В сайта на Венус има много актуални оферти, но днес ще ви представим един удобен нов вариант. Шкаф за обувки Сити 4044 – Дъб дакота /Бяло гладко:

  • „Сити  4044 „ представлява красива мебел за коридора, оборудван с две отделения;
  • с двуредов механизъм и чекмедже;
  • моделът е изработен  от ПДЧ 16 мм.

Спокойно може да използвате и удобния плот на артикула, за да подреждате различни неща или да разположите декорация.

Защо да инвестираме в качествен и модерен шкаф?

Това е важна мебел, която определя комфорта на цялото семейство. Ще се чувствате много по-добре, ако купите прецизно изработен модел, който ви гарантира здравина и дълга експлоатация. Важно е да се почиства лесно, защото е в досег с влага и прах от улицата. Модерните мебели могат да се забърсват периодично с влажна чиста кърпа и така винаги ще изглеждат стилно и красиво. Подобна мебел е важно да е достатъчно устойчива, тъй като понякога може и да съхранява повече от любимите ви чифтове.