Холни маси кои са най- предпочитани от търговския опит на магазин за мебели Арена

холна маса

Помещенията в един дом носят част от духа и характера на своите стопани. Самото обзавеждане и избора на конкретни детайли се превръща в мисия, която цели да се намери идеалния баланс, доставящ удовлетворение и изящество в интериорно отношение. Търсим спокойствието, комфорта и удобството – все нормални неща, когато се касае за собствения ни дом, нали! Вниманието, което проявяваме обаче не се отнася само за по-големите мебели в дома ни. Интериорните дизайнери насочват своите съвети и към избора на малките помощни и дори декоративни мебели, чиято позиция се оказва решаваща за да се постигне търсената хармония и баланс. Холните масички – тези очарователни мини мебели дават не само завършеност във визията на хола, но имат способността да повдигнат настроението ни и да направят заниманията в стаята доста по-лесни.

Идеалните пропорции за холни маси

Това са продукти с особен чар. Те не се натрапват с присъствието си и се оказват винаги там, където имаме нужда от тях – до дивана в хола, за до поставим дистанционното, телефона или ароматната топла напитка. Когато избираме холната масичка е важно да изберем такава, която да бъде съразмерна с нашия диван. тъй като партньорството между двата типа обзавеждане е онзи акцент, който носи хармония, то определящ се оказва размера на масата. Холни маси Арена представят модели, които са в мини вариант. Търговеца по статистически продажби и анализ залага на едни от най-търсените модели холни маси. Реално се оказва, че българина предпочита пропорции за такава мебел от 40 до 50 см като едни от любимите форми са квадрат, правоъгълник и овал. Това са форми и размери, които се адаптират доста добре във всякакви пространство и не заемат твърде много.

От какъв материал да бъде холната ни маса

Практиката показва, че когато се търси маса за хол клиентите предпочитат такива, които са максимално здрави и стабилни. Без значение, че холните масички са не толкова натоварвани като мебели е за предпочитане те да са гарантирано стабилни, особено ако имате малки деца.

маса
  • МДФ;
  • ПДЧ;
  • Естествена дървесина;
  • Здраво закалено стъкло и други.

Това са все устойчиви материали, от които може да се изработи хубава и практична маса. Въпрос на индивидуална преценка както и вид на меката мебел са факторите, които биха оказали влияние върху това с каква форма, големина и от какви материали да бъде масичката.