Какво осветление да изберем за различните стаи в дома си

трио аплик

Изборът на осветителни тела в жилището не бива да се пренебрегва, тъй като те са основна част от интериора. Правилно подбраните могат да допълнят атмосферата и да я направят значително по уютна и комфортна. Качествено осветление онлайн магазин вече може да намерите в сайта на Atg.bg. Търговецът е партньор с най-добрите производители в тази сфера и предлага само висококачествени осветителни тела, лампи и консумативи. Често правим една подобна покупка само по критерий външна красота, но това не е съвсем правилно. Има значение, кое помещение декорираме и как да разпределим лампите в пространството.

Кои са основните видове осветление за всяко жилище

Колкото повече информация имаме за тези продукти и начинът им на използване, толкова по-лесно ще изберем и поръчаме правилните. Ще ви запознаем с различните видове осветление, което може да откриете в онлайн магазина:

лампа
  • Основно осветление – то задължително присъства във всяка една стая. Осигурява най-силната светлина и обикновено се поставя в центъра на помещението в близост до тавана. Когато осветителното тяло се монтира на високо и е добре подбрано спрямо квадратурата на помещението, светлината ще се разпръсква по най-добрия начин и ще осигурява безопасна среда. Към основното осветление се причисляват плафони, пендели, полилеи, вградени осветителни тела и насочващи. В онлайн магазина ще намерите интересни модели;
  • Локално – това са различните видове настолни лампи или вграденото осветление около кухненската зона и шкафовете. Освен че са практични, този вид лампи са и естествена декорация. Те трябва да подхождат на стаята и на обстановката в нея;
  • Насочено – използва се за акцент към определен предмет или зона от стаята. Допълва общото осветление и придава завършеност.

Преди да поръчате конкретни артикули от онлайн магазина, трябва да разгледате цялата площ на апартамента си. Преценете от колко вида осветителни тела се нуждаете както и в какъв стил да бъдат изработените. Осигурете си достатъчно светлина, за да е жилището уютно и приятно за обитаване.

Защо да инвестираме в продукти от онлайн магазин

Много често в града, в който живеем не намираме качествени и разнообразни осветителни тела. Днес това става най-лесно чрез поръчка от онлайн магазин. Имаме шанс бързо да разгледаме огромно количество от предложения представяне от най-различни производители в разнообразни ценови категории и дизайни. Така лесно всеки потребител може да оборудва жилището си по функционален начин и да не губи време в търсене на правилните лампи. При нужда винаги може да се свържете и с консултант, който да ви обясни характеристиките на избраните от вас продукти. Информацията, която е налична в онлайн магазина също е много подробна и ако някога сте купували такъв вид артикули няма да се затрудните.