Кои размери плотове за вграждане са най-предпочитани

плот за вграждане

Готвенето не бива да се превръща в трудоемко занимание. Съвременните производители на висококачествени уреди за вграждане създават истински шедьоври, които се отличават със своите елегантност и естетичност. Едни от най-натоварваните от тях са плотовете и въпросът, който навярно вълнува и вас е кои от тенденциите се считат за най-интересни и приспособими към вашите нужди. Накратко: Кой размер котлон предпочитат потребителите и го определят като компактен и функционален? Отговорите предстои да разкрием в днешната публикация.

За експедитивно готвене

Често се налага добрата домакиня да приготвя няколко вида ястия едновременно т.е. окато приготвя ризото да пържи картофи или вари вкусен домашен крем. Това налага да бъдат използвани няколко нагреваеми зони едновременно като по този начин се пести време от престоя в кухнята. Представеният в Мебели Арена  плот за вграждане 3 котлона е една свръх интересна и мултифункционална идея, която не случайно се нарежда сред универсалните решения. Приоритетите на този тип техника е в това, че:

  • Размерите са компактни и лесно се приспособяват към всеки стандартен размер плот;
  • Разполага с достатъчно котлони, които могат да бъдат използвани едновременно;
  • Супер ефективен и функционален е, тъй като и трите котлона се настройват и управляват от сензорния панел.

На практика за едно четиричленно домакинство това са плотовете, които са невероятно практични и функционални. Те се адаптират със завидна лекота и осигуряват нужното пространство за да готвите с лекота и без да губите излишно време в престой в кухнята.

Удобни за малки и големи кухни

плот

Когато кухнята е малка то всеки сантиметър площ е добре да бъде оптимизиран. Така не просто си осигурявате и работно пространство, но и има възможност за свобода на действията, които са свързани с готварския процес – пържене, гриловане, варене. Плотовете с 3 котлона имат своите специфични особености, които ги правят още по-функционални и удобни за използване. Това са:

  • Три котлона, които са разположени така, че на плота да побирате и големи съдове;
  • Едната зона е разширяема и по този начин позволява котлона да се използва както за малки така и за съдове с голямо дъно;
  • Контролирате температурния режим с едно докосване.

Идеални уреди за вграждане, които са прекрасно допълнение към кухненското ви оборудване. Те са перфектни както за просторни готварски зони така и за такива, които не се характеризират с твърде много площ. Затова са популярни и като универсални, създаващи прекрасна хармонична зона за готвене с удоволствие и настроение.