Какви възможности ни дава разтегателната холна маса?

масичка

Хората все по-често избират да подновят мебелите си като поръчат нови онлайн. Това е много добра опция, тъй като виртуалните търговци представят изделия с високо качество от различни производители. Понеже дневната зона е една от най-използваните в жилището, ще поговорим за качествената разтегателна холна маса Мебели ВЕНУС. С нейна помощ бързо ще обновите интериора и ще си създадете много повече удобство у дома. Разгледайте актуалните оферти и научете повече за техните характеристики.

Защо да инвестираме в разтегателна холна маса?

Мебелите, които притежават някакъв вид функционалност са предпочитани, тъй като могат да се използват по различни начини. Разтегателната холна маса ви дава възможност да увеличите значително площта за сервиране. Това е от значение, когато искате да поставяте нещо върху плота. Важно е, че в повечето време новата мебел няма да заема много място, а само при необходимост ще става по-голяма.

Според специалистите е добре да съчетаете разтегателната холна маса с вида и размера на дивана, защото те ще се използват заедно. Актуалните модели са изработени от здрави и качествени материали, осигуряват ви необходимата стабилност и са на разумни цени. Не се колебайте да изберете ново обзавеждане за дневната и да я направите много по-уютна и функционална. От магазин Венус може да поръчате различни мебели, днес ще ви запознаем подробно с един от най-харесванията модели. Холна/Трапезна маса Ели – Дъб сонома:

разтегателна маса
  • „Ели„ е холна маса с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга, което я превръща в удобна трапезна маса.

Модерна мебел, с чиято помощ ще обновите обстановката в своя дом и ще го направите по-удобен.

Да изберем ли обзавеждане направено от MDF и ПДЧ?

Преди време хората смятаха, че най-хубавите мебели се изработват от естествена дървесина. Тя е натурален материал и продължава да бъде еталон за високо качество и естетика. Въпреки това цената ѝ е много висока, а артикулите направени от нея се отличават по висока тежест. Това е причината производителите да се обръщат към съвременните плоскости МДФ и ПДЧ. Техните характеристики много се доближават до тези на дървото и затова обзавеждането изработено по този начин е толкова хубаво и надеждно. Цената на изделията не е прекалено висока и всеки потребител лесно може да се сдобие с желаните мебели. Цветовете, в които се предлагат артикулите направени от MDF и ПДЧ са разнообразни, но все пак най харесвани си остават нюансите на естествената дървесина.