Смарт решения за кухнята от Pyramis

уреди

Гръцката корпорация Pyramis Group е добре позната на Българските потребители. От кухненски мивки, които представят висок стандарт и здравина до домакински уреди за вграждане оборудването на кухненската ни зона може да се превърне в забава, а не в сериозно изпитание. Предпочитанията на българските потребители идва от това, че Pyramis наистина са компания, която разработва висококачествени битови решения, с които организираме мечтания кухненски кът, удовлетворени сме по отношение на цени на изделията, а най-голямото предимство е в това, че удобството и комфорта ни са гарантирани.

Кухня за чудо и приказ

Можем да опишем ползването на един ат най-натоварените домакински уреди котлоните като детска игра. Всъщност както играете любимата си игра на таблета или разцъквате информациите в социалните мрежи от смартфона си така управлявате и кухненския плот. Плотове за вграждане pyramis са невероятното интелигентно решение, с което и вие ще работите като професионален шеф готвач. Днес гръцката компания ни представя своите най-нови решения за сензорно управление, защита и организиране на смарт зона в кухнята. Звучи ви невъзможно и нереално? Това вероятно е така, защото все още сте в 20 век и ползвате стандартни котлони, които чакате с часове да загреят.

Pyramis и плотовете за вграждане представят едно ново поколение възможности за модерната домакиня, защото:

плот за вграждане
  • Спестяват страшно много пространство;
  • Елегантни и модерни решения са;
  • Управляват се само с докосване;
  • Няма загуба на топлина и енергия, защото плотовете работят само в зоната, която желаете;
  • Няма риск от изгаряне и травми, защото се нагрява само работната зона, а всички останали си остават напълно студени.

Pyramis са достъпната марка домашни уреди за вграждане, които създават невероятно комфортна и уютна обстановка. Те превръщат кухнята ни в място, в което с желание ще творим и реализираме кулинарните си способности и идеи. Ако търсите модерно и ефективно решение за вашата кухня то със сигурност ще го откриете в каталога на МебелиАрена под наименованието плотове за вграждане Pyramis.