Лесно ли е да открием точната холна маса за една перфектна дневна

комплект масички

Кой не иска домът му да бъде добре обзаведен. Полагаме значителни усилия да изберем красиви и практични мебели, които се комбинират помежду си и правят обстановката уютна и приятна. Може да кажем, че повечето хора наблягат на интериора в дневната като най-важна зона от жилището. Тук всяка мебел е от основно значение. Има и една по-малка която не бива да бъде пренебрегната. Мебели Венус ви представят богата гама от холни масички. Те ще направят всяко жилище по-стилно и със завършен дизайн. Трудно можем да си представим какво бихме правили без този елемент в интериора, затова се опитайте да съберете нужната информация и да изберете подходящ.

Какви са предимствата на модерната холна маса

Разнообразните вариации които ще откриете онлайн се отличават с интересен и функционален дизайн. Производителите ви предлагат нетрадиционни решения за дневната включващи всякакъв вид помощни холни маси. Те са практични, комбинативни и с много интересни декоративни плотове. Такъв артикул може да се използва в различни зони от стаята, а когато не ви е необходим лесно се прибира и не заема много място.

Други интересни холни масички са тези с отделения и чекмеджета за съхранение. Някъде дори присъстват ниши и подвижен плот, който разкрива различни отделения. Помислено е от функционална гледна точка да се чувствате удобно и да използвате холната масичка по различни начини. Стабилният плот е ключът към това безпроблемно да поставяте върху него всякакъв вид вещи, храни, напитки и други. Венус ви предлага следния модел. Холна квадратна маса Dalia с подвижен плот – 80/80/34 см. – Бяла/Дъб сонома:

холна маса
  • „Dalia“ е ниска мебел със стилен дизайн, изработена от две части;
  • Горната част може да се завърта в различни посоки. При преместване на плота се откриват две ниши в основата;
  • Изработена от МДФ и гланциран МДФ материал;
  • Моделът се предлага в два цветови варианта.

Съвременна мебел, която се отличава с прецизна изработка и атрактивен дизайн. Много добро решение за обзавеждане на жилище в което преобладава модерният интериор.

Да изберем ли артикул изработен от MDF

Този вид материал има редица преимущества сравнен с естествената дървесина. Би могъл да се предложи в много разнообразни цветове, а също така и декорации. По-леки като конструкция и най-важното има финално гланцирано покритие. То придава на мебелите уникален блясък и ги прави да изглеждат винаги атрактивно и модерно. Ламинираното покритие също така предпазва артикулите и позволява да ги почистваме безпроблемно, само като ги забършем със суха или леко влажна кърпа. Изберете холна маса изработена от MDF и ще имате гарантирано качествена мебел.