Венус с най-добри оферти за офис столове, които ще се погрижат за вашето тяло

стол

Вярвате ли, че една от предпоставките за поява на дискова херния, изтръпването на ръцете и краката, силните болки в гърба са причинени от неправилната позиция, в която сте седнали. Ако работата ви е свързана със стоене в една поза е напълно обяснимо защо се оплаквате от подобни болежки. Но освен до тук фиксираните причини ще споделим, че отговорността за това определено се дължи най вече на това, че ползвате стол, който е свръх неудобен и подклажда някои типични ортопедични заболявания, присъщи за работещите в офис лица. Как да намалите този стрес, на който подлагате ежедневно тялото си? Решението е едно – нов офис стол от https://www.venus.bg/офис/офис-столове.

Защо новия стол е по-добър вариант

Не само факта, че е нов, но и поради това, че наистина може да предостави очаквания комфорт е причината да се сдобиете с нов офис стол от Мебели Венус. И не на последно място ще се фокусираме и върху подобренията, които отговарят на най-новите европейски норми, които следва да покрие стол, който се използва за работа поне 7 часа. Ето ги главните приоритети на съвременните офис столове, които гарантирано ще се погрижат за оптималното ви удобство и ще повишат нивото на производителност:

Президентски стол
  • Осигуряване възможност да бъде регулирана височината на седалката;
  • Удовлетворяване на стабилизирането на гръбнака или така наречената ломбална опора;
  • Омекотени подлакътници, които се грижат за перфектното удобство на ръцете и намаляват напрежението в тях;
  • Приоритетни са по-високите меки възглавници, които се поставят на седалката с цел да се осигури оптимално приятно изживяване, независимо от това колко дълго ще ползвате офисния стол;
  • Намаляване на напрежението в долните крайници с регулиране на позицията на седалката;
  • Маневрени колелца, които спомагат за лесното предвижване на стола във всички страни.

Много удобни и функционални моделите офис столове от Венус ще осигурят вашето безпрецедентно удобство и подобряване на производителността при работа.