Фирма Мистър Клийн: винаги навреме, винаги до вас

Хората, които са избрали да имат килими в дома си, са наясно с тяхната поддръжка, която включва прахосмукиране и периодично пране с цел премахване на упоритите замърсявания. Това е и причината те често да се обръщат към професионалните фирми за почистване на домове, които могат напълно да ни заместят в изпълнението на домашните задачи. А те не са никак малко, като както всички знаем, в повечето случаи нямат и край. Това обаче лесно и бързо може да се промени, ако изберете верен помощник, с който ръка за ръка да се борите с мръсотията.

Начинът

Интериор, Мебели, Спалня, Матрак, Декорация, Прозорец
спалня

Възползвайте се от пране на мокети София и запомнете, че пътят към чистотата може и да не е осеян с трудности. Не вярвате? Уверете се сами и вижте какво има да Ви предложи Мистър Клийн. Тази фирма е сред малкото, които ще успеят да Ви предложат много неща наведнъж, а именно:

 • Ниски цени, редовни отстъпки и изгодни оферти, които са целогодишни;
 • Добро обслужване и голямо разнообразие;
 • Доказана ефективност и страхотни резултати, които няма как да постигнем собственоръчно;
 • Осигуряване на повече свежест и чистота у дома;
 • Любезно обслужване и индивидуален подход към всеки един клиент на фирмата.

Колкото до това какво пране на мокет да очакваме, трябва да знаете, че то ще бъде извършено по безкомпромисен начин, а Вие ще останете повече от доволни на финала… Ако до този момент сте почиствали в дълбочина килимите у дома на село в задния двор, то днес повече няма да Ви се налага да правите това, затова се ориентирайте към професионалната фирма за почистване и й се доверявайте всеки път, когато е отново време да се погрижите за чистотата у дома!

Пране на мокети

Столове, Етаж, Мебели, На Закрито, Интериорен Дизайн
хол

Ако не е никаква трудност за нас да се занимаваме с почистване на фурната или хладилника, то със сигурност същото не би могло да се каже за мокета в хола. Например. Този вид занимание изисква много повече внимание от наша страна, защото за да почистим килима в дълбочина, ще ни се наложи да следваме някои важни стъпки. Ако не го направим, надали резултатите ще са задоволителни, а усилията ни няма да се увенчаят с успех.

За да не губите излишно време в безпредметни опити да върнете блясъка на подовата си настилка, директно се обадете на фирма Мистър Клийн и оставете всичко в ръцете на специалистите. Нека те се погрижат за чистотата на Вашия любим килим, премахвайки мръсотията от него по възможно най-добрия начин:

 1. Подготовка на подовата настилка за щателно почистване/оглед на терена;
 2. Почистване с прахосмукачка;
 3. Третиране на упоритите петна със специални препарати (много важна стъпка);
 4. Преуош (предпране) – аналогично на горната точка;
 5. Същинско почистване на килими;
 6. Екстракция на водата;
 7. Финално освежаване;
 8. Ароматизирани;
 9. Отправяне на полезни съвети към собствениците на килима с цел по-дългото запазване чистотата на килима.

Всички тези стъпки ще Ви отведат право в света на съвършената чистота, където всичко е свежо и ухаещо добре. Върнете красивия вид на подовата си настилка и не се опитвайте да я почиствате с подръчни материали. Това може да доведе до увреждане на нейните тъкани, а Вие не искате това, нали?

Защо да изберем професионалното

Жена, Бизнес, Мода, Млад, Офис, Хора, Работа, Стил
професионалист

Със сигурност много от Вас се питат защо професионалните почистващи услуги са по-добрия вариант от това да се занимаваме с чистотата у дома собственоръчно. Е, няма да се учудите, ако Ви кажем, че специализираното почистване е винаги няколко крачки пред останалите начини да поддържаме хигиената у дома в изрядно състояние. Така че заложете изцяло на него и не се тревожете – всичко ще бъде наред!

Няколко са причините, поради които е добре да изберем специализираното почистване. А Вие е добре да сте наясно с всички тях:

 1. Постигане на оптимални резултати за кратко време;
 2. Дълготрайна свежест, дължаща се на специалните техники и препарати, вложени по време на почистването;
 3. Повече свободно време за Вас – клиентите;
 4. По-малко ангажименти, свързани с почистването на дома и офиса.

Сега вече разбирате ли защо е толкова важно да изберете професионалната фирма за почистване пред всичко останало. Ако не, прочетете тази статия отново J!