Повече възможности за уеб сайта и сигурно съхранение на данните? Вашето решение е Jump

Наясно сме с новите технологии и всичко, което предлагат дигиталният свят, но знаем ли как да създадем работещ онлайн магазин, личен блог или информационна интернет платформа? При факта, че днес всичко е ситуирано основно в мрежата, е от съществено значение да имаме хубав уеб сайт, който можем да управляваме лесно, да се разчитаме на стабилна връзка и бързо зареждане на страницата. Освен това, е полезно да знаем, че всички важни данни са сигурно съхранявани, което ще рече, че ни е нужен подходящ за бизнеса ни хостинг план – нека разберем повече за неговото значение и избор.

Какво е хостинг и защо е важен

Навярно сте чували десетки пъти думата „хостинг“, ни наясно ли сте с нейното значение? Преди да го наемете за персоналните си бизнес цели, е необходимо да вникнете по-надълбоко в пълния смисъл на това широко-разпространено понятие, което има пряко отношение към това как ще работи вашият уеб сайт, ще бъде ли удобен за потребителите, а и ще можете ли да го управлявате по възможно най-добрия начин, без да трябва да разрешавате проблеми, свързани с бавната скорост и липсата на достатъчно място на сървъра.

Хостингът е вид услуга, която си „сътрудничи“ със сървърите, които правят обслужването на интернет съдържанието възможно. На по-прост език, този продукт дава шанс на вашия уеб сайт да бъде достъпен за посетителите по всяко едно време от денонощието 365 дни в годината, но преди това той трябва да бъде свързан със специален компютър – сървър. Именно неговото наемане се нарича „hosting“, като в буквален превод това понятие означава още и „подслоняване“. Има логика, нали? А сега вижте защо избрах хостинг в jump?

Как да изберем план и какви видове има

Изборът на подходящ хостинг план стои в основата на добрите резултати, като тук трябва да се фокусирате най-вече върху мащабите на вашия бизнес и онлайн присъствие. Има много голяма разлика между малък уеб сайт или току що създаден блог, например. Преди всичко обаче, важно е да изберете подходящ домейн. Той е първата и най-важна стъпка, която предхожда всичко останало, разказват от Jump. Заложете на оригинално и запомнящо се име, което ще ви представя добре пред аудиторията и ще ви прави разпознаваеми.

След като сте готови с избора на домейн, следва да изберете и отговарящ на нуждите ви hosting план. От Jump съветват да започнете със споделен, защото той е удачен за новосъздадени платформи и минимален трафик. Когато усетите необходимост от увеличаване на ресурсите и трафика, то тогава бихте могли да преминете на друг план, като например VPS и др. DEV хостингът на свой ред е супер вариант за девелопъри, като тук говорим за множество допълнителни екстри и полезни приложения, с които резултатите ще бъдат още по-добри.

Защо да заложим на Jump

Както и при всяка една друга услуга, така и при хостинга се търси най-вече качество. Изгодните цени са допълнение към доброто изпълнение, а в Jump ще намерите и двете. Какво още може да ви предложи тази фирма. В следващите редове ще разберете:

  • Винаги надеждна поддръжка – тя е 24/7 налична, което ще ви помогне да разрешавате възникналите казуси винаги навреме;
  • Достъп до съвременните софтуерни приложения, както и до услуги, които са обвързани с покупката на конкретен hosting план;
  • Разнообразие от хостинг услуги, които са съобразени с индивидуалните бизнес цени – споделен, WordPress, eShop, Online Radio и Реселър;
  • Други продукти от Jump, като например домейн, сървъри (наети и виртуални), SSL и др.

Jump предлагат и изгодни отстъпки, които важат за покупка на домейн и за други видове услуги, предлагани на сайта. Реализирайте всички свои проекти и си осигурете трайно и запомнящо се присъствие в интернет пространството. Искате да генерирате повече посещения и да претърпите бизнес прогрес? Вече е възможно, защото с услуги като хостинг от Jump ще имате възможност да предложите на своите последователи и клиенти едно незабравимо потребителско преживяване!