За незабравими и щастливи моменти в детската стая

уникална стая

И тъй като всяко дете е уникално то няма как да решите да му обзаведете невзрачна и не достатъчно отговаряща на неговите навици и интереси детска стая. Днес ще си говорим точно за онова детско уникално обзавеждане, което заслужава вашето дете. Как да сте сигурни, че ще попаднете на онова, което е неповторимо и удивително? Труден въпрос, но със сигурност в следващите редове ще откриете отговорите.

Прекрасни интериорни акценти

Децата обичат цветовете да бъдат в изобилие, а детайлите да са подредени така, че наистина да имат достатъчно пространство за игри. свободната зона е част от спецификата на една детска стая, така че не бъдете твърде ангажирани с това да изберете такова обзавеждане, което напълно да обсеби пространството.

детски интериор

Постигането на фантастичен ефект е възможно, ако наистина съумеете да изберете модулно детско обзавеждане, при което потребителите залагат не на друго, а на свободата да избират самите елементи и позиционирането им в стаята. Ето ви един доста лесен и напълно достъпен способ, с който ще успеете да намерите идеални и фантастични решения, от които децата наистина ще останат доволни:

  • Легло с подматрачна рамка или чекмеджета. Така ще намалите нуждата от други мебели като скрин или пък по-голям гардероб;
  • Ако нямате място за секция изберете шкафове и кутии, които да аранжирате по стените. Пода с тях ще остане свободен и децата ще се насладят на страхотни и щастливи игри;
  • Тоалетка за малките принцеси? Би било добре, но отново ограничената площ може да ви изиграе лоша шега. Тук можете да заместите тоалетката със скрин, зад който да поставите огледало. Така не само ще предоставите на детето си множество шкафове за бельо, но и за всякакви козметични процедури за разкрасяване.

Има доста интересни компактни и функционални мебели, които ще превърнат стаята в уникално кътче за вашето дете. Възползвайте се от най-новите идеи и решения на магазин Арена и поръчайте най-уникалните и практични варианти за обзавеждане на добра цена.