Защо да купите модерна маса за хранене

Винаги кога ни предстои подмяна на трапезната маса, започваме да обмисляме въпроса сериозно, защото знаем от какво голямо значение за семейството е тя. Този артикул не се сменя твърде често, от нея се очаква много и в повечето случаи тя е център около който се събира семейството. Мебели Венус е онлайн магазин в чийто каталог със сигурност ще откриете разнообразни модели, форми и разновидности на трапезните маси. В тази статия ще се опитаме да ви дадем някои насоки затова Как да откриете модерна, качествена и комфортна маса за вашата кухня.

Какви са предимствата на модните трапезни маси в мебели Венус – изработени от ламиниран MDF и ПДЧ

Все по-голяма част от клиентите са на мнение, че модерно изработените маси от ламинирано ПДЧ и MDF са качествен продукт който се доказва във времето и предлага безспорни предимства. Плотовете изработени от тези материали, устойчиви на високи температури, които често се срещат в кухненската част, лесни са за почистване. Техният цвят не избледнява, когато е в досег с естествената слънчева светлина, много са лесни за обработка и артикулите се правят в най-различни форми. Мебели Венус са Ви подготвили прекрасни варианти на трапезните маси, които са стилни, устойчиви и комфортни за използване. Огромният плюс на съвременните материали е в това, че са в пъти по-евтини от естествената дървесина, а по нищо не отстъпват на нейните качества.

Трапезна маса

Трапезна маса Сириус от мебели Венус:

  • Елегантна трапезна маса подходяща за Вашата кухня или трапезария
  • Направена е с масивна дървена конструкция от бук и плот от MDF в бяло;
  • Отлично могат да се окомплектоват със столове „Венера“ – с масивни букови крака, а седалката и облегалката са изработени от ПДЧ в бяло. 

Мебели Венус винаги са в крак с последните модни тенденции и всеки един артикул е детайлно синхронизиран с тях. Изберете вашата нова трапезна маса от каталога им, и се насладете на уюта и удобството от семейните вечери.