Кредит срещу ипотека – заживейте „на чисто“

Пари винаги ни трябват. Дали за да покрием месечните си сметки за битови разходи, или за да извършим някоя по-голяма покупка – финансите са от витално значение, за да водим нормален начин на живот! Много от нас нямат щастието да получават висока работна заплата, което от своя страна им създава и редица трудности в какви ли не житейски ситуации. Но решение винаги има! Дори и да не сте от късметлиите, които имат шанса да разполагат с достатъчно пари на месец, отново можете да се погрижите подобаващо за комфорта си…

Заемът не е никак лошо решение

Монети, Банкноти, Пари, Валута, Финанси, Пари В Брой
пари

Много от нас гледат скептично на бързите кредити, които към днешна дата са супер популярни и предпочитани от повечето хора. Причините за това са ясни:

 • Лесно и бързо подаване на документи;
 • Незабавно одобрение;
 • Без излишно разтакаване;
 • Възможност за рефинансиране;
 • Определяне на погасителния план според индивидуалните възможности на клиента.

Всички изброени причини са напълно достатъчни, за да предпочетете бързите кредити пред всички останали възможности, когато става дума за набавянето на странични финансови средства. Идеята да се обърнем към близки и приятели също не е никак лоша, но по този начин ще ангажираме трети лица, към които ще останем задължени за дълго време. Ако по някаква причина не сме в състояние да върнем заема си, това ще се отрази негативно върху добрия тон, който се опитваме да поддържаме с роднините и с хората, с които сме в приятелски отношения. Заложете на идеалният начин да се сдобиете с желаната от Вас ума пари, или с други думи на Finstart кредит срещу ипотека!

Как да кандидатстваме

Желанието да се „опаричим“ не е достатъчно само по себе си, за да се видим най-накрая в добро финансово състояние. Нужни са и действия, като когато говорим за бързи заеми, на първо място трябва да сме наясно как точно да кандидатстваме. Всъщност, това не е никак трудно… Нужно е просто да отделите няколко минути, а в рамките на броени часове ще получите по сметката си и нужната Ви сума. Стъпките са няколко, като всяка една от тях ще Ви приближава до Вашата цел – да се възползвате от изгоден кредит срещу ипотека, с който да промените начина си на живот!

 1. Изпращане на заявление;
 2. Деклариране, че имате земя или имот на Ваше име;
 3. Изчакване на отговор (одобрение или отказ);
 4. Получаване на средствата.

Бързо, лесно и приятно! Няма нищо сложно в това да кандидатствате за кредит срещу ипотека, който е почти сигурно, че ще Ви бъде отпуснат. Наред с това, ще получите шанса да обедините и старите си задължения, които по една или друга причина не са били погасявани навреме… Рефинансирането е страхотен финансов инструмент, който дава възможността на много хора да започнат „на чисто“. Започнете и Вие!

Какви са ползите от кредитите срещу ипотека

Освен, че ще получите „зелена светлина“ да покриете разходите си от първостепенно значение, ще можете и да се поглезите, както винаги сте искали… Често пъти нямаме възможността да си купим нещо, което не е в месечния ни списък със сметки, но ето че с помощта на кредити срещу ипотека и това най-накрая ще се случи. В основни линии, повечето от потребителите теглят подобен вид заем, за да:

 • Извършат жилищен ремонт;
 • Направят покупка на нова кола;
 • Покрият месечните си сметки;
 • Инвестират в образование;
 • Се подложат на някакво лечение;
 • Отидат на екскурзия и др.

Причините да теглите кредит срещу ипотека могат да бъдат най-разнообразни. Но всяка една от тях е важна, за да потърсим добър начин да се сдобием с определена сума пари. Не се лишавайте от удоволствието на живеете по-добре – Вие го заслужавате! Научете повече за Finstart и изпратете своето запитване, без да губите излишно време. Вашите пари Ви очакват. А Вие готови ли сте да отгърнете нова страница от живота си?