Какъв трябва да бъде перфектният диван за дневната

диван

Има мебели на които обръщаме много по-голямо внимание, защото използването им ни носи комфорт и релакс, когато сме си у дома. Такъв артикул безспорно е диванът в дневната. Той трябва да отговаря на различни критерии, за да се хареса на всеки член от семейството и да бъде в синхрон с обзавеждането в помещението. Актуалните дивани https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета, ще ви изненадат приятно със своя разнообразен дизайн и различни удобни механизми. Производителите са се погрижили да надградят различните модели, за да ви предложат перфектния продукт.

Кои характеристиките, ще ни помогнат да изберем диван

Подобна инвестиция никак не е малка, а за да останем доволни от нея трябва добре да помислим кои характеристики на меката мебел са от значение. Хубавите и предпочитани дивани, задължително трябва да бъдат здрави като конструкция и в направата им да са вложени висококачествени материали. Те ще гарантират удобство и комфорт и няма да се повредят лесно при ежедневната експлоатация.

Тапицерията, която сте избрали за дивана също трябва да бъде на ниво, защото тя го обгръща изцяло. Добре е да предлага висока износоустойчивост и да може да се поддържа максимално лесно. Разтегателният механизъм е добре да присъства в модела който изберем, защото винаги е полезен и ще ни позволи да използваме дивана като място за сън. От Venus.bg дават следния пример – Холов ъгъл Парма с функция сън и ракла:

ъглов диван
  • разтегателен холов ъгъл „Парма“ с дамаска по избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • седална част – матраци със зиг-заг пружини и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • седалки – пенополиуретанова пяна и под главници с многостепенен механизъм;
  • функция сън – механизъм тип подматрак.

Ще останете впечатлени от красивия и елегантен дизайн на артикула. Подобна мебел ще се откроява в дневната и ще я направи модерна и функционална.

Да заложим ли на ярък цвят тапицерия

Хората, често избират цвета на дамаската да бъде неутрален и семпъл, за да се комбинира по-лесно с останалото обзавеждане и цветове в помещението. Предлагаме ви да подходите нетрадиционно към въпроса и да създадете уникален ефект, поръчвайки артикул в ярък и забележителен цвят. Тъй като меката мебел ще се превърне във фокусна точка, трябва нюансът да ви харесва и да е ваш любим.

Постарайте се все пак да хармонира с интериора и да го допълва. Играта между различните цветове може да бъде много стилна и да направи интериора различен и индивидуален. Онлайн разполагате с богат каталог от цветове, за да изберете в съответствие с вашия вкус.