Как да изберем практичен диван за кухнята?

диван

Всяка стая в жилището трябва да бъде комфортна и да предразполага към приятно прекарване на свободното време. Обикновено това не е очакването ни към трапезарията, тъй като там се събираме, само за да се храним. Помещението ще стане много по-комфортно, ако поставите качествен и функционален диван за кухня. Тогава обстановката ще е уютна и с удоволствие ще се настанявате във всеки момент от деня, когато искате да останете насаме и да се чувствате удобно. Този вид мека мебел се предлага в ъглова форма, тъй като по този начин по-лесно ще се впише в обстановката. Кухните в повечето апартаменти са малки и ъгълът е най-подходящият артикул. Препоръчваме ви да разгледате актуалните оферти в сайта на магазин Venus.bg.

Как лесно да открием подходящ кухненски диван?

Ако сте решили да инвестирате в такъв вид мебел ще ви дадем и няколко практически съвета за това, как да откриете най-подходящата. Важно е да изберете място, на което ще бъде инсталиран диванът. Понеже той е ъглов, вземете правилно размерите за да прецените, дали ви трябва такъв с ляв или десен монтаж. Производителите представят различни дизайни и размери, за да може по-лесно да синхронизирате дивана с интериора. От каталога бихте могли да изберете цвят и десен на тапицерията. Това е много важно за облика на самата мебел. Старайте се тоналността да е универсална, защото ще използвате дивана доста време и ако правите ремонт той ще остане все така актуален. Днес от Venus.bg препоръчват – Кухненски ъгъл Вики – 200+132 см:

ъглов диван
  • кухненски ъгъл „Вики“ е красив и удобен и се предлага с функция „Сън“;
  • модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка кухня или трапезария;
  • с надеждна конструкция гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • конфигурация с подматрак, малък диван с ракла и ъглова част.

Удобна мебел, подходяща за интериора на всяко жилище. Ще ви създаде уютна обстановка. Тук може да пиете сутрешното си кафе, да поканите гости или да отметнете служебна работа.

Какви са предимствата на кухненския ъгъл?

Тази на вид малка мебел има редица преимущества. Едното от тях е свързано с разтегателния механизъм, чрез който получавате още едно легло в жилището. Винаги е полезно да притежавате мебел с многофункционална насоченост. Тази екстра може да се използва от вас, когато искате да си почивате на спокойствие или да посрещате гости за нощувка. Много хора, които живеят на квартира също се възползват от възможността да разтягат дивана за сън. Допълнително под раклите има пространство, което да използвате за подредба на багаж.