Направете спомените си незабравими: Как да зашеметите всички с дизайнерска рокля мечта

Всеки повод е специален. Независимо дали говорим за весела вечер с приятелки или новогодишно празненство, всяко момиче трябва да се чувства уникално. Но как да постигнем това?! С едни от най–красивите рокли на света, разбира се!

Напук на масовите възприятия, не е нужно да похарчите няколко хиляди лева за една рокля, за да сте убедени в превъзходството си. Някои от успешните български брандове решават безпогрешно подобни дилеми. Сега е по-достъпно, от когато и да било, да се радвате на уникални и качествени модели. И без значение какви дамски рокли ще си изберете има голяма вероятност да останете завинаги влюбени в тях, както и в начина, по който ви карат да се чувствате.

Последни модни тенденции за предстоящите празници

Официалната рокля е цяла вселена. Тя не е дреха, а истинско бижу, което може да направи от всяко момиче ослепителна принцеса. Дали ще следвате стриктно модните тенденции за тази година или ще се придържате строго към своята интуиция, това е ваш избор.

Има само едно правило: Качеството! С него не може да направите компромис.

Добрата материя, стилният модел и прекрасната изработка си личат отдалеч. Никого няма да заблудите, ако последните няколко характеристики ви липсват. Ако в добавка заложите на изпитана и разпознаваема марка, попадението е в целта.

Огледалце, коя е най–красива?

Мъжките въздишки и настойчивите погледи от страна на женската компания ще ви бъдат достатъчен отговор, дори и без да задавате емблематичния въпрос. Какво повече да искаме от малко шик, очарователни извивки и доза блясък. Завистливият шепот зад гърба ви не може да бъде друго, освен повод за кокетна усмивка на вашата уста.

Женската ви тайна

Ако сте заложили на дизайнери, които упорито и последователно се опитват да демонстрират шеметни силуети, индивидуален стил и много, много любов, то няма да се разочаровате. За всяко сладко момиче е жизненоважно да се накипри в перфектната вечерна рокля. Тя трябва да отговаря на фигурата и да подчертава нейните силни страни. Атрактивният външен вид си струва усилията.

Изискани и оригинални

Дългите вечерни рокли нямат аналог. Дали ще притежават консервативен и изискан вид или ще съблазняват с дълбоко деколте и цепки, няма да оставят околните равнодушни. Изключително подходящи са всякакви бродерии, брокати, полупрозрачни материи или апликации. Екстравагантните варианти са подходящи за всяка дама, която иска да покаже своята креативност и да се открои сред останалите.

Не подминавайте и романтичната нотка. Жената съблазнителка винаги изглежда провокативна, но без романтика тя няма как да бъде достатъчно изкусителна. Нежни цветове, ефирни материи, флорални мотиви, тип русалка – разнообразието е голямо.

Въпреки студа, обърнете внимание и на разголените модели. Рокля–бюстие с подходяща връхна дреха може да се превърне в често присъстващ тоалет и през летните фиести. За всяка от вас, която отдавна усеща, че призванието й е принцеса, пищните долни части на роклята могат да засвидетелстват това.

Да заложим ли на черното

Този цвят е абсолютна класика, що се отнася до вечерни и официални поводи, но все пак не е за всеки. Ако искате да подчертаете своята индивидуалност, винаги може да изберете нежно розово, екрю, бяло, праскова, бордо и всичко друго, което ви е на сърце.

И късите рокли носят совите преимущества. Невероятното им кокетство не може да се сравни. Волани или дантела, а защо не и двете, няма нищо по–нежно от това. Луксозните материи и тъкани ще добавят точно онази класа, от която се нуждаете. Перфектното допълнение тук са елегантна прическа и грим в добавка на подходящи аксесоари и бижута. Пригответе се да си направите незабравимо тържество, какъвто и да е поводът.

Искате да изглеждате невероятно – посетете https://alessa.bg и се насладете на нещо неочаквано!